Horoscopul banilor 2022. Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, predicții pentru anul acesta. Ce zodie se va îmbogăți în 2022? Plouă cu bani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 sep 2022, 00:45

Horoscopul banilor 2022. Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, predicții pentru anul viitor.

Sursa: PixaBay

Horoscopul banilor 2022. Anul viitor vine cu multe schimbări pentru zodii. Ce zodie va avea parte de noroc și se va îmbogăți în 2022?

Horoscopul banilor 2022. Nativii din zodia Rac vor avea un an așa cum au visat, în timp ce, nativul Scorpion va avea parte de schimbări masive. Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici aduc  vești bune pentru zodii. Iată ce vă rezervă astrele în noul an:

Horoscopul banilor 2022. Care este cea mai norocoasă zodie?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Vești bune pentru nativii din zodia Berbec. Sume generoase de bani vor veni în perioada 11 mai și 27 octombrie.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt obișnuiți cu standarde înalte de trai. În 2022 vor descoperi noi metode de a face bani.

Gemeni 

În anul 2022, Gemenii vor face schimbări masive.

Perioada 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie, este perioada destinată noilor începuturi. Aveți șanse mari să avansați în carieră sau să vă deschideți o afacere.

Rac

Racii se pregătesc pentru un an de vis. Deși au muncit din greu, au și cheltuieli. În perioada 11 mai și 27 octombrie au recunoaștere și bani. Aceștia au tendința de a fi timizi și stingheri.

Leu

Nativii din zodia Leu, nemulțumiți de fel, sunt îndemnați să facă schimbări. Leii își iau întotdeauna o marjă de siguranță. Aceștia vor avea de câștigat tot anul.

Fecioară

Saturn va aduce abundență în zona carierei. În 2022 vor învăța ceea ce le trebuie cu adevărat.  Luna martie ar putea aduce un angajament nativilor din această zodie.

Balanță

Atenție câți bani faceți și cât cheltuiți. Balanțele au șanse mari să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit.

Scorpion

Este anul schimbărilor masive. Între 11 mai și 27 octombrie veți avea șanse mari să faceți bani, aveți grijă să nu le dați cu piciorul. Scorpionii trebuie să fie mai selectivi.

Citeste si: Horoscopul loteriei! Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie

Săgetător

Norocul le bate la ușă Săgetătorilor în noul an. Acești nativi ajung la planeta fericirii, frumuseții, a dragostei. Plouă cu bani. Banii vin enorm de mulți.

Capricorn

Capricornii își vor câștiga banii inteligent, în 2022. Va trebui să învețe lucruri noi. Mai trebuie să te și distrezi. 

Vărsător 

Acești nativi au niște reguli bine stabilite în legătură cu banii.

Intră în casa a doua a banilor chiar de la 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. 

Pești

Acest an va fi cel mai bun de până acum pentru Pești. Vor avea parte de mult noroc. Banii câștigați îi vor folosi pentru nevoi uzuale, se anunță și o creștere de salariu.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 29 decembrie 2021. Prietenii pot face presiuni asupra Capricornilor. Gemenii trebuie să aibă mai multă răbdare cu cei din jur