Horoscopul complet al lunii iulie! Iata care vor fi punctele tale forte si punctele tale slabe!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:05

Luna Iulie este, probabil, una dintre cele mai benefice si productive luni ale anului.

Marcata de Marea Trina (cel mai benefic aspect din astrologie), produsa intre Luna (emotii), Uranus (surprize si oportunitati)- Jupiter si Venus (noroc, iubire si bani) nu putem decat sa zambim privind increzatori catre viitor.

Astfel, ne putem astepta la sustinerea unor femei, care ne deschid drumul si ne vom bucura de tot felul de circumstante care vor conduce fie la promovarea noastra, fie la indeplinirea proiectelor pe care le avem in minte.

Micul si Marele Benefic, respectiv Venus si Jupiter, se suprapun (se afla in conjunctie) in semnul zodiacal al Leului.

Chiar daca conjunctia Venus-Jupiter nu este un fenomen rar, producerea ei in semnul Leului este un lucru deosebit, conferind tuturor semnelor zodiacale vointa, determinare si ambitie. Prin urmare, vorbim de o luna speciala, in care putem fi productivi. Este important sa tinem ochii deschisi si sa prindem din zbor oportunitatile ce vor aparea.


Daca esti BERBEC


Puncte forte in luna Iulie: este timpul sa intelegi/sa iti clarifici cine esti, ce vrei de la tine si de la cei din jur. Cel mai benefic aspect din astrologie iti stimuleaza casele afirmarii personale, iubirii, copiilor si drumurilor lungi. O multime de domenii, nu crezi? Insa, ca orice berbec care se respecta si caruia ii place sa se arunce in 1001 de activitati, iti recomand sa iti alegi unul sau doua domenii si sa lucrezi asupra lor.


Prea multe carari vor duce la confuzie si la un rezultat mediocru, in timp ce tu iti doresti sa fii victorios in tot ceea ce faci. Este o luna foarte buna pentru a-ti stabili ce cariera sa urmezi, dar sa si iei decizii importante  privind propria persoana. In familie, un barbat iti va da idei bune si te va sustine  fie cu un sfat, fie financiar in ceea ce ai de facut.


Puncte slabe in luna Iulie: Orgoliul iti va da mult de furca. Daca vei imbratisa zicala: "ca mine sau deloc" atunci asteapta-te la opozitia acerba a celor din jur. Ai nevoie de diplomatie, ai nevoie de coerenta si coordonare. Ai grija cum vorbesti, impulsivitatea si tonul adoptat s-ar putea sa ii raneasca pe cei mai slabi emotional,care se vor simti sufocati de prezenta ta.

Daca esti TAUR

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”