Horoscopul complet al lunii noiembrie! Uite cum stai pe toate planurile!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:52

Citeste horoscopul complet al acestei lunii si afla cum stai cu banii, in iubire si in cariera.

Berbec

In prima parte a lunii ai mult de lucru la serviciu. Sunt posibile tensiuni serioase intre colegi si declansarea unor conflicte pe termen lung. Totusi vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui in segmentul profesional. Fii prudent si intelegator cu ceilalti.

Pe de alta parte observa atent posibilitatile de dezvoltare profesionala sau de obtinere a unui alt loc de munca.

Sanatatatea este vulnerabila, astfel ca ai nevoie de odihna, relaxare, dieta potrivita si chiar dialoguri cu diversi specialisti in sanatate. Relatiile parteneriale se anima dupa 13 ale lunii. Alternanta momentelor placute cu altele mai putin va fi frecventa si destul de obositoare. Unele colaborari tind sa se destrame, altele inceraca sa se lege.

Deocamdata testeaza situatiile si lasa deciziile majore pentru lunile urmatoare. Financiar s-ar parea ca ti se deschid variante noi de castig de la si prin altii.
Discutiile pe tema banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii vor fi fructuoase pentru toti cei implicati.   

Taur

Relatiile sentimentale iti creeaza neplaceri in prima parte a lunii, insa traversezi o perioada in care se vor lamuri toate disensiunile din ultimii doi ani. Inclusiv relatia cu copiii va cunoaste modificari, atat ca program, cat si ca mod de abordare.
Evita sa ceri prea mult de la cei dragi! La serviciu se anima atmosfera in a doua parte a lunii. Se recomanda prudenta, pentru ca foarte usor pot aparea discutii zgomotoase si activitate multa in salturi.

Pentru ca vei avea multe sarcini de lucru de realizat intr-un timp scurt este posibil ca sanatatea sa aiba nevoie de ingrijiri de specialitate. Consultatiile, analizele medicale chiar si interventiile chirurgicale pot intra in discutie.
Vizate sunt sistemul renal, coloana vertebrala si segmentele capului.

Alterneaza corespunzator orele de odihna cu cele de munca. La nevoie cere sprijinul colegilor pentru a termina cu bine treburile profesionale, iar acasa foloseste-te de cei dragi. Relatiile cu prietenii se imbunatatesc vizibil, insa pastreaza doza de precautie.

Gemeni

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”