Horoscopul cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 26 mai 2022 "Este o zi perfectă" Iată sfaturile zilei pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Author: Ana Filip

Viviana Sposub a adus astăzi la Dimineața cu noi, cele mai noi previziuni astrale pentru cele 12 zodii! Iată care sunt cele mai norocoase zodii!

Matinalii de la Dimineața cu noi, Bursucu, Viviana, George și Patrizia, le-au pregătit telespectatorilor astăzi o nouă ediție de senzație, cu multe momente hazlii, invitați de seama în platou, reportaje spectaculoase, noutăți din viața vedetelor autohtone, dar și multă distracție. Ca de fiecare dată, Patrizia a pregătit o nouă rețeta uluitoare pentru colegii săi, iar Viviana a adus cele mai proaspete informații despre vreme și despre zodii.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 26 mai 2022

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a adus cele mai noi previziuni pentru fiecare zodie în parte, dar și cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David. Iată ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 26 mai 2022:

Berbec

Este o zi perfectă pentru a face sport, cât și pentru a te ocupă de aspectul tău fizic și pentru a face cumpărături care să-ți întregească garderoba!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Este posibil să ai tot felul de conștientizări care de care mai importante! Este bine să fii atent la ceea ce îți spune intuiția!

Gemeni

O zi minunată pentru a te ocupă de planurile tale de viitor! Este de ajuns să faci primul pas în ceea ce ți-ai propus pentru că restul va urmă rapid!

Rac

Sunt aspecte bune pe plan profesional! Ai parte de productivitate și succes!

Leu

Îți recomand că situațiile tensionate să le gestionezi cu mult calm și tact! După prânz este foarte posibil să ai surprize plăcute în zona profesională!

Fecioară

Este o zi bună pentru a te ocupă de tot ceea ce ține de acte și documente! De asemenea ai aspecte bune pentru a călători sau pentru a planifică niște călătorii!

Balantă

Astăzi te vei face remarcat! Atragi toate privirile și ești în centrul atenției!

Scorpion

O zi mai agitată din punct de vedere emoțional și psihologic! Orice teamă iese la suprafață, dar e acolo pentru a fi învinsă!

Săgetător

Astăzi este o zi perfectă pentru sport, sănătate și pentru a face o schimbare în ceea ce privește stilul de viață pe care îl ai!

Capricorn

Astrele sunt de partea ta în ceea ce privește creativitatea! Ești plin de inspirație și resurse!

Vărsător

Este bine să te abții de la comentarii sau confruntări cu membrii familiei și să încerci să nu reacționezi impulsiv dacă ești provocat de către aceștia!

Pești

Se păstrează aspectele benefice pe plan financiar! Încearcă să-ți faci bugetul și să te ocupi de cheltuieli și investiții!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 18 mai 2022 "Vești bune astăzi" Iată principalele previziuni de la astrologul Alexandra David!

Citeste si: Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineața cu noi! „A fost așa o perioada mai grea, încă mai este” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta din culisele relației ei cu George Burcea