Horoscopul dragostei: Ce zodii se potrivesc cel mai bine? Se poate spune că sunt suflete pereche

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 feb 2024, 02:40

Ce zodii se potrivesc cel mai bine? Se poate spune că sunt suflete pereche

Sursa: freepik.com

Află care este sufletul tău pereche în funcție de semnul zodiacal.

Atunci când îți cauți sufletul pereche este bine să ți cont și de ceea ce spun astrele. Astfel, se spune că zodia te poate ajuta să îți găsești partenerul ideal.

Care este sufletul tău pereche în funcție de zodiac?

Fiecare persoană are trăsăturile sale personale în funcție de semnul zodiacal în care s-a născut, indiferent de mediul în care crește și se dezvoltă.

Iată care cum îți poți găsi jumătatea în funcție de semnul zodiac pe care îl ai.

Citește și: Horoscop zilnic joi, 11 mai 2023. Este așteptată o zi foarte bună pentru Capricorni

Sufletul pereche pentru zodia Berbec

Din cauza încăpățânării sale, Berbecul este greu de înțeles de către cei din jurul său, dar atunci când își găsesc pe cineva, cu care să formeze un cuplu sunt în al nouălea cer.

Cel mai potrivit pentru acest semn zodiacal este Balanța.

Balanța este cea care își poate aduce echilibrul în viața ta și liniște atunci când te simți stresat.

Sufletul pereche pentru zodia Taur

Taurul este un semn de pământ, iar atunci când vine vorba de o relație stabilă, acești nu se implică decât în momentul în care se simt în siguranță. Pentru această zodie contează foarte mult și atracția fizică astfel că, Taurul este compatibil cu zodiile: Scorpion, Rac, Pești, Capricorn și Fecioară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Totuși sufletul pereche al Taurului rămâne Scorpionul. Este un semn loial care își poate aduce liniștea în viață.

Sufletul pereche pentru zodia Gemeni

Nativii din Gemeni nu stau niciodată rău la capitolul socializare, astfel că nu se poate spune că nu au întâlnit o mulțime de persoane de sex opus, dar cu toate acestea ei își găsesc estul de greu sufletul pereche.

Totuși, Această zodie este compatibilă cu următoarele semne zodiacale: Săgetător, Leu, Balanță, Berbec și Vărsător. Dar, dintre toate aceste zodii cea mai mare compatibilitate cu Gemenii o are Balanța.

Sufletul pereche pentru zodia Rac

Racul este o persoană sentimentală, dar nesigur pe el când vine vorba de viața de zi cu zi. Totuși, acesta poate înflori atunci când își găsește jumătatea.

Partenerul ideal pentru Rac poate fi un nativ din: Scorpion, Taur, Pești și Fecioară, dar, în special nativii în zodia Pești.

Racilor nu le este recomandat să piardă timpul într-o relație toxică.

Sufletul pereche pentru zodia Leu

Leul nu duce lipsă de complimente și propuneri indecente, însă nu se lasă niciodată ușor. 

Acesta se lasă greu cucerit, iar persoana care poate reuși să se ridice la așteptările sale trebuie să fie inteligentă, spontană și cu simțul umorului.

Toate aceste calități sunt deținute de Săgetător, iar pe lângă el, Leul mai este compatibil cu Gemeni, Balanța și Berbecul.

Sufletul pereche pentru zodia Fecioară

Fecioara este o zodie extrem de critică cu cei din jurul ei. Sunt extrem de pretențioși atunci când vine vorba de sufletul lor pereche și sunt foarte greu de mulțumiți. Fecioarele combină calculul rece cu spontaneitatea, sunt înțelegătoare și au o minte ascuțită, observând cu ușurință până și cele mai mici detalii. Acești nativi caută parteneri prudenți și încrezători și sunt compatibili cu zodiile Scorpion, Capricorn, Rac și Taur, dar în mod special Taurul.

Sufletul pereche pentru zodia Balanță

Nativii Balanță sunt foarte echilibrați, așa că au nevoie în viața lor de persoane care să le ofere armonie într-o relație de lungă durată.

Așadar, sufletul pereche potrivit pentru acești nativi nu pot fi găsite decât printre reprezentanții semnului zodiacal al Gemenilor, ultimele persoane din lume cu care s-ar putea implică într-un duel verbal.

Pe lângă Gemeni, Balanțele își pot găsi sufletul pereche printre nativii din zodiile Vărsător, Săgetător și Leu.

Sufletul pereche pentru zodia Scorpion

Scorpionul este o zodie care pune suflet și este extrem de pasional. Își dorește lângă el o persoană de la care să poată învăța ceva. Acesta face casă bună cu zodii precum: Capricornul, dar și Scorpionii și se înțeleg de minune cu Peștii, Fecioarele, Taurii și Racii.

Sufletul pereche pentru zodia Săgetător

Săgetătorul este extrem de pretențios când vine vorba de relațiile sentimentale. Totuși, pentru această zodie există un suflet pereche, iar acesta este zodia Leu. De asemenea, Săgetătorul își mai poate găsi jumătatea în nativii din zodia Vărsător, Balanță și Berbec.

Sufletul pereche pentru zodia Capricorn

Sufletul pereche pentru Capricorn este nimeni altul decât Scorpionul. Scorpionii sunt atât de pasionali, încât le va da Capricornilor viața peste cap atunci când vor simți cele mai intense sentimente pe care le-au experimentat vreodată.

Citește și: Horoscop săptămânal perioada 8-14 mai 2023. Taurii se vor confrunta cu o decizie dificilă legată de partea romantică a vieții sale

Sufletul pereche pentru zodia Vărsător

Deși Vărsătorii sunt considerați cei mai visători din zodiac, aceștia sunt extrem de independenți și au nevoie să fie aduși cu picioarele pe pământ. Pasiunea și determinarea sunt punctele lor forte. Pe lângă nativii din Berbec, Vărsătorii mai sunt compatibili cu Balanțele, Gemenii și Săgetători.

Sufletul pereche pentru zodia Pești

Peștii sunt greu de înțeles, dar sunt sensibili și par adesea că sunt cu capul în nori. Astfel, cea mai potrivită zodie pentru ei este Racul. Pe lângă Raci, Peștii mai sunt compatibili cu Scorpionii, Capricornii și Taurii.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?