Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019! Zodiile feminine care au lumea la picioare şi sunt protejate de divinitate

Autor: L.F.

Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019! Zodiile feminine care au lumea la picioare şi sunt protejate de divinitate

Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019!

Berbec

O săptămână în care socializarea şi activităţile comune cu ceilalţi sunt prioritare. Întâlniri cu persoane oficiale, discuţii cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii publice, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit şi înţeles. Este bine să fii prudent în vorbe şi gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit.

Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te antrena în discuţii constructive cu prietenii şi cu persoanele din anturajul apropiat care îţi susţin proiectele personale şi pe cele profesionale. Îngrijeşte-ţi sănătatea pe îndelete, mai ales segmentele picioarelor şi segmentele sistemului digestiv.

Taur

Ai multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că în fiecare zi a săptămânii acesteia vei fi solicitat mult la locul de muncă.

Imaginea ta în ochii celorlalţi se va schimba benefic şi de acum încolo mulţi vor veni în preajma ta să te susţină sau să te roage să-i ajuţi la rândul tău cu ceea ce au nevoie şi le poţi oferi. Totuşi evită să te laşi copleşit de vorbe dulci şi de gesturi aparente. A doua parte a săptămânii este favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii şi susţinătorii sau protectorii din segmentul profesional.
Unii te vor sfătui de bine, însă alţii vor depune eforturi să-ţi deturneze planurile şi relaţiile în care eşti implicat. Prudenţă!

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Gemenii dau lovitura pe toate planurile, Leii au de suferit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Eşti atras de temele filozofice ale vieţii în această săptămână. Dorinţa de elevare sufletească, de a-ţi bucura sufletul cu informaţii spirituale, cu discuţii cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare şi chiar uşor de îndeplinit. Totul este să ai încredere în tine, în Univers şi în faptul că toate se materializează la timpul şi în felul potrivit. Învaţă, studiază, bucură-te de ceea ce se află în jurul tău şi priveşte oamenii cu drag şi toleranţă.

Undeva, cândva vei avea tu nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. A doua parte a săpătmânii îţi aduce în atenţie relaţiile profesionale cu şefii şi oamenii publici. Sunt posibile discuţii aprinse, deci prudenţă! 

Citeste continuarea pe kfetele.ro