Horoscopul iernii 2017 - 2018: Cum stai cu iubirea, banii si sanatatea. O zodie sufera din toate punctele de vedere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2017, 11:35

Astrologul Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni.

BERBEC
Iubire: Viaţa amoroasă poate fi intensă în decembrie şi ianuarie, cu numeroase episoade conflictuale, care ar putea fi pe placul tău, pentru că tu le provoci, dar nu şi pe placul partenerului de cuplu. În februarie ai putea începe să cauţi în altă parte ceea ce crezi că îţi lipseşte în relaţia actuală, inclusiv în altă localitate sau în altă ţară.

Sanatate: Continuă uzura accentuată a nervilor, consumul interior excesiv şi zbuciumul cu care, probabil, te-ai obişnuit şi căruia ai învăţat să îi faci faţă.

În toate lunile de iarnă, în special în februarie, este valabilă o tendinţă de ameliorare a afecţiunilor cronice. În decembrie şi ianuarie ar fi bine să eviţi excesele, inclusiv viteza la volan sau practicarea unor sporturi extreme, care ar putea duce la accidentări.

Bani: Ai început deja să pui presiune pe membrii familiei şi pe partenerul de cuplu, din cauza unor dorinţe care nu s-au împlinit şi pe care le vrei neapărat realizate.
În decembrie şi ianuarie vei culege unele roade, dar şi unele consecinţe neplăcute ale acestor presiuni. În februarie treci la alte abordări, mai calme, ale acestor chestiuni.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri: