Horoscopul infidelității în 2022. Ce zodii și-ar putea înșela partenerul anul acesta

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul infidelității pentru anul 2022

Sursa: canva.com, pexels.com

Descoperă horoscopul infidelității pentru anul 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Pești, tentați să calce strâmb pe final de an.

Când vine vorba despre infidelitate, unele zodii sunt mai predispuse să își înșele partenerii decât altele. Anumiți nativi ai zodiacului pot fi tentați în anul 2022 să aibă aventuri amoroase, ajungând astfel să își trădeze partenerii. 

Află horoscopul infidelității pentru anul 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul infidelității 2022- Berbec: momente dificile în primele luni ale anului

În 2022, nativii din zodia Berbec nu vor înșela, însă riscă să fie înșelați. Aceștia se vor concentra foarte mult pe carieră, iar acest lucru îi va determina pe partenerii lor să se îndepărteze și să caute dragostea în altă parte. Berbecii pot avea parte de momente dificile, mai ales în prima jumătate a anului 2022.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscopul infidelității 2022- Taur: senzații tari și adrenalină

Chiar dacă vor avea tot ceea ce își vor dori, nativii din zodia Taur vor căuta mereu ceva nou, mai ales în anul 2022. Cei născuți în această zodie vor dori să experimenteze mai mult, să aibă parte de senzații tari și adrenalină. Ei sunt pe lista zodiilor infidele în anul 2022, ajungând în punctul în care să își trădeze partenerul.

Horoscopul infidelității 2022- Gemeni: familia, mai presus de orice

Deși au o natură duală, Gemenii nu vor fi tentați să își înșele partenerii de viață în 2022. Acești nativi se vor concentra foarte mult pe ideea de familie și vor face eforturi pentru a se ridica le nivelul așteptărilor, încercând să nu își rănească partenerii. 

Horoscopul infidelității 2022- Rac: curiozitatea, de vină pentru greșelile acestor nativi

Din pură curiozitate, Racii pot ajunge să își înșele partenerii în anul 2022. Chiar dacă nu vor plănui să facă acest lucru, relațiile lor de cuplu mergând foarte bine, Racii vor fi tentați să fie infideli pentru a descoperi ce le poate oferi nou acest lucru.

Horoscopul infidelității 2022- Leu: este anul răzbunării 

Leii care au fost trădați în trecut sau care au avut de suferit din dragoste, ar putea decide că a venit momentul să se răzbune.

În 2022, acești nativi ai zodiacului pot deveni infideli, mai ales dacă nu primesc iubirea de care au nevoie, dacă se simt neglijați sau dați la o parte. În plus, dacă persoana iubită le-a făcut rău, cu sau fără intenție, Leii ar putea avea un motiv în plus pentru a înșela.

Horoscopul infidelității 2022- Fecioară: devotament și grijă pentru partener

Fecioarele dau totul atunci când se implică într-o relație, nu suportă jumătățile de măsură, motiv pentru care rar se întâmplă să fie infidele.

Cei născuți în această zodie vor da dovadă de devotament și grijă pentru partenerul de viață, așa că nu se pune problema să înșele, ci din contră, relațiile lor de cuplu au șanse mari să devină și mai stabile.

Citeste si: Horoscop bani și carieră martie 2022. Sfatul lunii: mare atenție la investiții în această lună. 3 zodii vor avea doar de câștigat în martie

Horoscopul infidelității 2022- Balanță: multe tentații 

Balanțele apleacă urechea foarte des la ceea ce spun cei din jur și cu greu fac față tentațiilor, astfel că ar putea ajunge să își înșele partenerii în 2022. Deși sunt firi echilibrate, se poate întâmpla ca în anumite momente să își piardă acest echilibru și să ajungă să facă greșeli pe care mai apoi să le regrete.

Horoscopul infidelității 2022- Scorpion: în căutarea iubirii adevărate

Scorpionii au nevoie de foarte multă atenție și iubire, iar atunci când nu li se oferă aceste lucruri, acești nativi au tendința de a se retrage și de a le căuta în alte locuri. În 2022, Scorpionii pot deveni infideli, aceștia fiind în căutarea iubirii adevărate.

Horoscopul infidelității 2022- Săgetător: liberatea, cea mai importantă pentru acești nativi

Săgetătorii sunt foarte fideli, însă până în momentul în care li se impun limite. Astfel, dacă vor ajunge să înșele în anul 2022, acest lucru se va întâmpla din cauza faptului că nu vor mai avea parte de libertate, iar persoana iubită îi va controla la fiecare pas.

Horoscopul infidelității 2022- Capricorn: noi aventuri amoroase

Capricornii rar se mulțumesc cu ceea ce au și întotdeauna își doresc mai mult. Dacă în plan profesional acest lucru reprezintă un avantaj, în dragoste, dorința de a avea mereu ceva nou le cam pune bețe în roate. În 2022, Capricornii pot avea parte de noi aventuri amoroase, astfel că sunt șanse mari să își înșele partenerii.

Horoscopul infidelității 2022- Vărsător: liniște și echilibru din punct de vedere emoțional

Pentru a funcționa așa cum trebuie, Vărsătorii au nevoie de liniște și de un echilibru din punct de vedere emoțional. Acești nativi le vor fi fideli partenerilor și nu vor căuta atenția altor persoane.

Horoscopul infidelității 2022- Pești: tentații pe final de an

Provocările vor apărea pentru Pești pe final de an. O persoană poate să apară în viața lor și să le dea întreg universul peste cap. Dacă vor pica în această capcană, Peștii pot ajunge să își înșele partenerii de viață. 

Citeste si: Horoscop martie 2022: Predicțiile astrale pentru toate zodiile! Nativii care au o lună de vis!