Horoscopul iubirii pentru 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in anul care urmeaza!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 02:12

Citeste horoscopul anului 2016 si afla ce ti-au pregatit astrele pentru anul care urmeaza.

 

Horoscopul iubirii pentru 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in anul care urmeaza!
Citeste horoscopul anului 2016 si afla ce ti-au pregatit astrele pentru anul care urmeaza.
BERBEC
In 2016, viata ta amoroasa va fi satisfacatoare si palpitanta atata timp cat romantismul si pasiunea sunt implicate. Vei avea multe sanse sa iti consolidezi relatia in aceasta perioada.
Comunica si cu persoana iubita si impartaseste-i dorintele tale. Fii optimist/a si lasa iubirea sa puna stapanire pe aceasta relatie, altfel vei avea parte si de perioade cu certuri. Incearca sa fii cat mai romantic/a si sa ii oferi partenerului/partenerei libertatea de care are nevoie. Sarmul tau va fi la cote maxime asa ca incearca sa iti reafirmi pozitia in relatia de cuplu.
TAUR
Din fericire, izolarea de care vei avea parte la inceputul anului nu se aplica si in cadrul relatiilor tale.
De fapt, semnele arata ca vrei sa imparti momentele speciale cu persoana iubita din viata ta, mai ales ideile si conceptele. Ceva dintr-o carte sau din mediul online care te-a facut curios ar putea instiga conversatii placute alaturi de partener/a.
S-ar putea, de asemenea, sa te focusezi atat pe aspectele pozitive cat si pe cele negative ale familiei persoanei iubite. Intrarea Lunii in zodia Balantei in luna Februarie va aduce cu sine o perioada de dezechilibru in relatia ta.
GEMENI
Viata ta amoroasa va fi plina de pasiune si afectiune in 2016. Vor fi, de asemenea, si cateva perioade mai dificile, asa ca vei avea destul timp de introspectie si vei putea analiza consecintele atunci cand vine vorba de a face pasul urmator in relatia de cuplu. Aceste neintelegeri vor aparea spre jumatatea anului, dar nu iti pierde speranta caci aceasta situatie are si partile ei bune.
Vei putea analiza care sunt de fapt problemele care va pun piedici. Cativa amici sau cateva persoane din anturaj va vor ajuta sa lamuriti situatia. Spre sfarsitul anului toate problemele de cuplu vor fi solutionate si vei sti ce ai de facut. Daca doresti sa faci schimbari majore in viata amororasa atunci acesta este timpul perfect pentru acest lucru.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

BERBEC
In 2016, viata ta amoroasa va fi satisfacatoare si palpitanta atata timp cat romantismul si pasiunea sunt implicate.

Vei avea multe sanse sa iti consolidezi relatia in aceasta perioada. Comunica si cu persoana iubita si impartaseste-i dorintele tale. Fii optimist/a si lasa iubirea sa puna stapanire pe aceasta relatie, altfel vei avea parte si de perioade cu certuri. Incearca sa fii cat mai romantic/a si sa ii oferi partenerului/partenerei libertatea de care are nevoie. Sarmul tau va fi la cote maxime asa ca incearca sa iti reafirmi pozitia in relatia de cuplu.


TAUR
Din fericire, izolarea de care vei avea parte la inceputul anului nu se aplica si in cadrul relatiilor tale. De fapt, semnele arata ca vrei sa imparti momentele speciale cu persoana iubita din viata ta, mai ales ideile si conceptele. Ceva dintr-o carte sau din mediul online care te-a facut curios ar putea instiga conversatii placute alaturi de partener/a.S-ar putea, de asemenea, sa te focusezi atat pe aspectele pozitive cat si pe cele negative ale familiei persoanei iubite. Intrarea Lunii in zodia Balantei in luna Februarie va aduce cu sine o perioada de dezechilibru in relatia ta.

GEMENI
Viata ta amoroasa va fi plina de pasiune si afectiune in 2016. Vor fi, de asemenea, si cateva perioade mai dificile, asa ca vei avea destul timp de introspectie si vei putea analiza consecintele atunci cand vine vorba de a face pasul urmator in relatia de cuplu. Aceste neintelegeri vor aparea spre jumatatea anului, dar nu iti pierde speranta caci aceasta situatie are si partile ei bune. Vei putea analiza care sunt de fapt problemele care va pun piedici. Cativa amici sau cateva persoane din anturaj va vor ajuta sa lamuriti situatia. Spre sfarsitul anului toate problemele de cuplu vor fi solutionate si vei sti ce ai de facut. Daca doresti sa faci schimbari majore in viata amororasa atunci acesta este timpul perfect pentru acest lucru.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”