Horoscopul lunii Martie! Afla care sunt cele mai FERICITE zodii si care au noroc in DRAGOSTE

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Citeste previziunile tale astrologice pentru luna martie 2015. Afla ce ti se intampla.

Berbec
Foarte importanta este aceasta luna, pentru ca este inceputul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Esti un soi de leader, pe care ceilalti s-ar putea sa il urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine sa fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arati lumii inconjuratoare. Debodezi de energie, iar aceasta energie ar trebui canalizata in scopuri constructive, de genul imbunatatirea competentelor tale profesionale si relationarea corecta cu ceilalti.
Este o perioada excelenta pentru a-ti alcatui planuri de viitor. Renunta la obiceiuri, situatii sau relatii care iti obstructioneaza progresul. In domeniul profesional se va incheia o etapa importanta, fie prin schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, fie pur si simplu tu vei aborda altfel munca si implicatiile ei. Fereste-te de grupurile alcatuite ad-hc la serviciu! Pe de alta parte este bine sa acorzi atentie sanatatii intregului organism. Consultatiile medicale, analizele sau interventiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.
Taur
Prima parte a lunii iti aduce lumina in relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii socio-profesionali. Sunt posibile relatii noi, antrenarea in activitati de anvergura alaturi de oameni interesanti si progresisti. Totusi este bine sa studiezi pe indelete ofertele de colaborare si oamenii care vin in preajma ta, deoarece se pot strecura neplaceri greu de observat deocamdata. Pe toata durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii.
In aparenta ai sustinerea sefilor, dar este doar o aparenta. Sunt posibile discutii aprinse la locul de munca in special in preajma datei de 21 martie, cand incepe un an nou astrologic. Daca la aceasta data exista neplaceri majore in domeniul profesional, ele vor dura cel putin un an de zile, de aceea fii prudent. Detaseaza-te de tumultul profesional. Daca observi ca unele contexte profesionale vechi se destrama, lasa-le sa se duca, pentru ca astfel faci loc in viata ta, altora noi de o mai buna calitate.
Ingrijeste-ti sanatatea, mergi la controale medicale regulate si inconjoara-te de oameni dragi si de incredere.
Gemeni
In domeniul socio-profesional se anunta deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilitati de anvergura, chiar o functie de... citeste continuarea pe kfetele.ro

Berbec
Foarte importanta este aceasta luna, pentru ca este inceputul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma.

Esti un soi de leader, pe care ceilalti s-ar putea sa il urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine sa fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arati lumii inconjuratoare. Debodezi de energie, iar aceasta energie ar trebui canalizata in scopuri constructive, de genul imbunatatirea competentelor tale profesionale si relationarea corecta cu ceilalti. Este o perioada excelenta pentru a-ti alcatui planuri de viitor. Renunta la obiceiuri, situatii sau relatii care iti obstructioneaza progresul.
In domeniul profesional se va incheia o etapa importanta, fie prin schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, fie pur si simplu tu vei aborda altfel munca si implicatiile ei. Fereste-te de grupurile alcatuite ad-hc la serviciu! Pe de alta parte este bine sa acorzi atentie sanatatii intregului organism. Consultatiile medicale, analizele sau interventiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.

Taur
Prima parte a lunii iti aduce lumina in relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii socio-profesionali. Sunt posibile relatii noi, antrenarea in activitati de anvergura alaturi de oameni interesanti si progresisti. Totusi este bine sa studiezi pe indelete ofertele de colaborare si oamenii care vin in preajma ta, deoarece se pot strecura neplaceri greu de observat deocamdata. Pe toata durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii. In aparenta ai sustinerea sefilor, dar este doar o aparenta. Sunt posibile discutii aprinse la locul de munca in special in preajma datei de 21 martie, cand incepe un an nou astrologic. Daca la aceasta data exista neplaceri majore in domeniul profesional, ele vor dura cel putin un an de zile, de aceea fii prudent. Detaseaza-te de tumultul profesional. Daca observi ca unele contexte profesionale vechi se destrama, lasa-le sa se duca, pentru ca astfel faci loc in viata ta, altora noi de o mai buna calitate. Ingrijeste-ti sanatatea, mergi la controale medicale regulate si inconjoara-te de oameni dragi si de incredere.

Gemeni
In domeniul socio-profesional se anunta deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilitati de anvergura, chiar o functie de... citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: