Horoscopul lunii martie! Afla ce ti-au pregatit astrele in prima luna de primavara!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:26

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna februarie 2016. Trebuie sa citesti asta!

Berbec

Relatiile cu prietenii se vor evidentia in prima parte a lunii, bine fiind sa profiti de asta. Dialogurile si intalnirile cu aceste persoane vor fi de bun augur, existand sanse sa cunosti oameni noi. Incepand cu 8 Februarie se vor modifica unele relatii, astfel ca fie renunti la unii prieteni care nu mai corespund nevoilor tale actuale, fie te orientezi spre a lega noi prietenii.



Toata luna Februarie este favorabila relationarii cu prietenii si cu persoanele din segmentul profesional care iti pot sustine proiectele de la locul de munca. In continuare, atmosfera de la serviciu este anosta, evidentiindu-se in preajma datei de 22 februarie un final de etapa.

Ceva se va modifica definitiv la serviciu sau macar in atitudinea ta fata de munca, colegi, indatoriri profesionale. Este multa forfota in segmentul profesional, astfel ca si urmarile vor fi pe masura.
Se recomanda prudenta in privinta sanatatii, deoarece se pot accentua afectiuni ale sistemului digestiv si pe extremitatile picioarelor.

Taur

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”