Horoscopul lunii septembrie! Iata ce ti-au pregatit astrele in prima luna de toamna!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:25

Citeste horoscopul lunii septembrie 2015 si afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Foarte importanta perioada, deoarece vor aparea, mai mult sau mai putin discret, posibilitati noi de crestere si dezvoltare pe toate palierele. Relatiile sentimentale se vor reconfigura definitiv, nefiind excluse discutiile zgomotoase si desprinderea din situatii amoroase tensionate, care ti-au pricinuit suferinte indelungate.

Si la locul de munca apar schimbari majore. Deocamdata se vor accentua neplacerile, vor iesi la iveala hibele existente de multi ani si care necesita imbunatatiri majore.

Se recomanda prudenta in preajma datei de 13 Septembrie, deoarece se vor evidentia turnuri nebanuite la locul de munca, fie prin restrangeri de activitate, fie prin aparitia unor conditii de munca noi. Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul lunii, de aceea ar fi bine sa-ti controlezi gandurile, vorbele, reactiile.

Pe 28 Septembrie s-ar putea sa fii foarte hotarat in a incheia multe capitole din viata ta. Beneficiile lunii sunt legate de constientizarea neajunsurilor personale, relationale, profesionale si aparitia oportunitatilor de a-ti schimba radical cursul vietii.
Cugetarea lunii: „In fata greutatilor vietii trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cumpatare.”- Esop

Taur


Multe schimbari se vor petrece in aceasta luna, mai ales la nivel personal, in relatiile cu membrii familiei si in cele sentimentale. Sunt posibile impacari, caderea la pace pe unele teme vechi, dar si despartiri, reprosuri sau aflarea unor detalii neplacute legate de cei dragi.

Fii prudent in aceste relatii si, pe cat posibil, rezolva orice diferend.
In preajma datei de 13 Septembrie se contureaza rasturnari de situatie in relatiile amoroase, dar si in cele cu copiii. Exista posibilitatea de a te angrena in activitati legate de copii sau de a aborda serios un hobby.

La serviciu va fi o perioada tumultoasa, cu multe discutii, practic inceperea unei etape noi. Relatiile colegiale sunt anoste, existand riscul declansarii unor conflicte pe termen lung. Conditiile de munca se pot schimba, dar si salarizarea sau colegii.


Sanatatea este un capitol care necesita atentie sporita. In intervalul 27 – 29 Septembrie, pe cat posibil odihneste-te, hraneste-te corespunzator si la nevoie cere sfatul specialistilor in sanatate. Se deschid culoare noi de viata, iar acum poti face acele schimbari necesare evolutiei tale personale si profesionale. Cugetarea lunii: „Infranarea este prima treapta a virtutii si inceputul perfectiunii morale.”- Lao Zi

Gemeni

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.