Horoscopul pariorului pentru sezonul urmator in fotbal

Author: B.M.

De cate ori nu ai avut senzatia ca intreg universul comploteaza impotriva ta pentru ca tu sa nu generezi profit la pariuri?

Cu totii ne-am confruntat cu aceasta senzatie, una care are un sambure de adevar. Ne aflam la inceputul unui nou sezon in fotbalul european, unul in care anumite zodii sunt mai avantajate decat altele. Mai jos vei afla care sunt zodiile ce au „lipici” la bani, insa si pe ce ligi de fotbal ar fi bine sa pariezi in functie de zodia in care te afli. Bineinteles, ramane in slujba ta sa cauti cele mai bune ponturi pariuri pentru a te inspira.

Berbec

In primele runde ale campionatelor de fotbal inspiratia nu este de partea ta. Concentreaza-te, mai degraba, pe ligi care se afla in desfasurare de cateva luni.

Campionate pe care sa pariezi: Allsvenskan (Suedia), Tippeligaen (Norvegia), Premier League (Rusia).

Taur

Chiar daca ultimele zile te-au dezamagit din punct de vedere al rezultatelor sportive, sterge totul cu buretele si ia-o de la capat. Multe surprize placute ai putea avea de acum inainte.

Campionate pe care sa pariezi: Bundesliga (Germania), Premier League (Ucraina), Superligaen (Danemarca).

Gemeni

Traiesti cu intensitate fiecare meci, plasand mize care te fac sa te simti incomfortabil. Poate ar trebui sa iti recalculezi mizele, pentru a trai mai linistit meciurile.

Campionate pe care sa pariezi: Championship (Scotia), Czech Liga (Cehia), First Division A (Belgia).

Rac

Nu mai puteai de nerabdare sa inceapa campionatele de fotbal pentru a-ti testa noile strategii la care te-ai gandit toata pauza competitionala. Acesta ar putea fi sezonul tau daca vei avea inspiratia de a folosi strategia potrivita.

Campionate pe care sa pariezi: Liga I (Romania), First League (Bulgaria), La Liga (Spania).

Leu

Esti genul de parior caruia ii place sa vizioneze in transmisiune directa meciul pe care pariaza. Daca vei plasa pariuri live in conformitate cu parcursul jocului s-ar putea sa generezi un profit destul de mare, horoscopul fiind de partea ta.

Campionate pe care sa pariezi: Serie A (Italia), Super Lig (Turcia), Bundesliga (Austria).

Fecioara

Tinzi sa pariezi mai degraba cu inima decat cu mintea. Nu uita ca la pariuri sportive trebuie sa fii obiectiv, doar asa putand castiga.

Campionate pe care sa pariezi: First League (Muntenegru), Super League (Elvetia), Ekstraklasa (Polonia).

Balanta

Ai de gand ca in acest sezon sa nu mai pariezi haotic, ci sa fii disciplinat. Sigur, toti vrem asta, insa putini reusesc. Un prim pas ar fi tinerea unei evidente a tuturor pariurilor plasate de tine. Asta poate fi calea spre succes.

Campionate pe care sa pariezi: Premier League (Anglia), Primeira Liga (Portugalia), Super Liga (Slovacia).

Scorpion

Preferi sa urmaresti cu atentie unul sau doua campionate si sa plasezi pariuri conform cunostintelor dobandite decat sa pariezi din zeci de campionate si sa nu te alegi cu nimic. Asta ar putea sa-ti foloseasca mult in activitatea de parior.

Campionate pe care sa pariezi: Ligue 1 (Franta), Divizia Nationala (Moldova), NB I (Ungaria).

Sagetator

In timp ce pariezi esti tentat sa faci si alte lucruri, care iti distrag atentia. Si te mai intrebi de ce pariurile tale sunt necastigatoare.

Campionate pe care sa pariezi: Premier League (Tara Galilor), Super Liga (Serbia), Premier League (Rusia).

Capricorn

Iti place sa nu astepti prea mult verdictul pariului tau si de aceea preferi pariurile live. Ai grija insa sa analizezi cu atentie partida pe care urmeaza sa pariezi, de multe ori omitand acest lucru.

Campionate pe care sa pariezi: Premier League (Irlanda), Veikkausliga (Finlanda), Europa League.

Varsator

Iti place sa te complici inutil, cautand pariuri rar intalnite pe biletele altor pariori. De asemenea, iti plac foarte mult pariurile antepost. Ai putea castiga mult in acest sezon de pe urma anteposturilor. Trebuie doar sa le analizezi cu atentie.

Campionate pe care sa pariezi: 1.HNL (Croatia), Premiership (Irlanda de Nord), Champions League.

Pesti

Esti genul de parior care vrea totul de-a gata, pentru asta inspirandu-te de la pariori cunoscuti sau chiar de la prieteni in legatura cu pariurile pe care vrei sa le plasezi. Nu ar fi rau insa sa consulti si tu statistica inainte sa pariezi pe acel meci.

Campionate pe care sa pariezi: 1.SNL (Slovenia), Premier League (Belarus), Eredivisie (Olanda).

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.