Horoscopul pentru săptămâna 30 mai-3 iunie. „Trebuie să avem mai multă grijă de noi" Camelia Pătrășcanu a adus previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, astăzi, la Dimineața cu noi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2022, 14:22

Camelia Pătrășcanu a punctat astăzi, la Dimineața cu noi, ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii, în săptămâna 30 mai-3 iunie.

Invitată astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, astrologul Camelia Pătrășcanu a subliniat că ne pregătim de luna nouă, care se produce luni, astfel că aceste zile care o preced sunt cu luna în scădere maximă, ceea ce înseamnă că e benefică pentru slăbit, pentru detoxifierea organismului, însă în același timp este posibil să ne simțim mai slăbiți, dacă avem probleme cu vitaminele, cu mineralele, așa că trebuie să avem mai multă grijă de noi, mai ales în acest weekend.

Și tot în acest weekend sunt zile prielnice pentru a elibera din viață noastră în special gândirea negativistă, prejudecățile, sau superstițiile care nu ne lasă să ne dăm drumul și să fim mai imaginativi și mai creativi. Iată care sunt principalele previziuni astrale pentru săptămâna 30 mai-3 iunie, lansate de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul pentru săptămâna 30 mai-3 iunie. „Trebuie să avem mai multă grijă de noi"

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec este o săptămâna bună pentru a face bani! Au suficient sprijin astral pentru a gândi practic, să aplice soluțîi binevenite pentru ce au de rezolvat și să obțină rezultate! De la luna nouă încolo, banii vin în aceste zile, săptămânile următoare, datorită inteligenței cu care ei vor rezolva cu actele, cu contractele, cu legile, cu oamenii! Miercuri este o zi sensibilă! Atenție, la afacerile din familie!

Taur

Este o săptămâna care aduce mult fler, mult instinct! Și știu să se poarte cu oamenii! Și știu să își sublinieze trăsăturile frumoase! Mulți Tauri se pot gândi să își facă o schimbare de look, de imagine și e binevenită! Dar de preferat ar fi după dată de 3 iunie, pentru a trece Mercur retrograd! În schimb, toate relațiile pe care le au sunt bine!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gemeni

Săptămâna viitoare aduce multe corecții legate de situații financiare nerezolvate, sau lăsate în așteptare! Și se pot ocupă de ele chiar și din acest weekend! Luna nouă se produce în semnul lor zodiacal și le aduce o împrospătare, o reînnoire a lor! Ei pe ei, se iubesc, se văd altfel, se apreciază altfel! Deci sunt dispuși și pregătiți astral să își schimbe atitudinea și gândirea, față de ceva anume!

Rac

O săptămâna care poate aduce popularitate și mulți prieteni, sau contacte cu persoane care îi pot introduce în alte medii sociale! Aspectele sociale sunt bune! N-ar trebui să stea singuri! Vor avea parte de surprize frumoase! Luna nouă poate aduce pentru ei multe beneficii, reparații și ajutoare venite fără cerere!

Leu

Este o săptămâna bună pentru carieră, fac surprize tuturor! Au idei îndrăznețe, care șochează pe multă lume cu niște hotărâri sau dispoziții schimbătoare dar pozitive! Mercur retrograd îi ajută să fie mai diplomați, mai prietenoși, mai înțelegători! Mintea le

merge strună și pot veni cu niște idei grozave în carieră lor, care pot schimbă cursul lucrurilor! Luna nouă poate aduce popularitate!

Fecioară

E o săptămâna bună în care pot rezolva multe probleme legate de acte, contracte și bani! Vin răspunsuri bune, dar trebuie să insiste! Mercur retrograd îi ajută să repare niște nemulțumiri legate de persoane! Miercuri e o zi tensionată, luna nouă este în zona carierei și primesc un nou imbold, poate un nou proiect! În a două jumătate a săptămânii se vor ocupă mai mult de ei!

Balantă

Săptămâna viitoare e aducătoare de mult spor care vine prin alt om! Fie partenerul de viață al balanțelor are un succes și merită să-l susțină, sau are niște realizări, sau conștientizează ceva! În tot cazul, beneficiile vor veni prin alți oameni și nu sunt legate neapărat de profesie și nu sunt în bani! Dar pot fi mulțumiri, aprecieri, sau chiar tandrețe din partea persoanelor apropiate! Luna nouă vizează noi perspective, noi proiecte și un viitor modelat! Foarte bună și o relație și cu o persoană aflată la distanță și o călătorie! Miercuri, tensiuni, mai ales cu autoritățile!

Scorpion

Pentru Scorpioni, relațiile personale sunt importante și foarte activate în această săptămână, începând din weekend chiar! Se pot împacă, repara cu toată lumea și asta e bine! Luna nouă aduce de asemenea noi deschideri datorită acestor împăcări! Tensiuni miercuri, mai ales pentru cei care sunt în călătorii lungi, sau care au lucruri de rezolvat pe plan administrativ!

Săgetător

Muncă multă în această săptămână, dar este cu protecție astrală! Dacă fac exact ce știu ei mai bine și le place, au toate șansele să sporească și pe plan financiar! Luna nouă le aduce relații bune cu toată lumea! Zi tensionată miercuri! Atenție la posibile pierderi financiare!

Capricorn

Pentru Capricorni, zona sentimentală este foarte activată! Au chef de îndrăgosteala, sau de reindragosteala! Fie iubesc pe cineva, fie iubesc ceva, dacă au un proiect! În tot cazul, inima lor e foarte activată acum! Relația cu copiii de asemenea! Unii au chef să devină părinți! Luna nouă se întâmplă pentru ei în zona căminului și a responsabilităților și capătă înțelepciunea de a înțelege că lucrurile se pot rezolva pe mai multe cai și trebuie să aleagă calea ce mai lejeră! Pentru miercuri, zi tensionată cu partenerul de viață, care se poate plânge că nu sunt înțeleși!

Vărsător

Au de rezolvat multe lucruri în casă, sau trebuie să își facă ordine acolo în pătrățica lor, la birou sau acasă! E nevoie de mai multă disciplină și în orarul de viață! Altfel pot avea spor în tot ceea ce repara și fac în casă! Pentru luna nouă se poate anunță dragoste sau o iubire pentru o activitate pe care o pot începe și le vine ideea unui proiect nou! Iar ziua tensionată de miercuri are legătură cu serviciul și cu relațiile de muncă!

Pești

Pentru Pești este o săptămâna foarte bună pentru orice înseamnă comunicare, practică, pe proiecte, pe soluții și chair pe rezultate financiare! Pentru luna nouă care se produce luni, trebuie să vadă dacă se pot bagă sau nu într-o acțiune! Trebuie să analizeze dacă e momentul potrivit, dacă le pică bine și cu familie și ei! Miercuri e zi tensionată și pot trăi un moment de ușoară neîncredere în capacitățile lor, poate în relațiile cu prietenii, sau cu cineva iubit, poate în relațiile cu copiii, poate că le trebuie un pic mai mult tact!

Citeste si: Horoscop weekend 28-29 mai 2022. Racii vor fi mai sensibili și mai ușor de rănit, iar Fecioarele vor avea un weekend plin de surprize

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 28 mai 2022. Sfatul zilei: nu îți asuma riscuri prea mari. Leii vor culege roadele muncii depuse în ultima perioadă