Horoscopul sambata, 13 aprilie 2019. Totul se invarte in jurul banilor pentru o zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 08:45

Horoscopul sambata, 13 aprilie 2019, NICOLETA SVARLEFUS. O zi plina de energii pozitive din partea astrelor

BERBEC

Se pare că vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi în aceste weekend. Oricum, cheful de aventuri si bucuria de a trăi vor fi accentuate. Persoana iubita sau copiii iti pot umbri starile interioare, dar cu prudenta si detasare poti depasi totul cu bine. Atentie la prieteni si protectori! In aparenta aceste personaje par ca iti sunt alaturi, insa retine ca doar in aparență, avertizeaza astrocafe.ro. Ține cont și de ceilalți, evită excesele și alege-ți vorbele cu grijă!

Citeste si: Mihai Voropchievici despre IUBIRE: Ce inseamna fiecare ora fixa atunci cand te uiti la ceas

TAUR

Treburile gospadaresti si membrii familiei te asteapta in acest weekend. Ai spor la curateniile generale si la verificarea spatiului de locuit pentru a vedea daca este nevoie de reparatii sau imbunatatiri. Se pot produce avarii de tot felul. Pe undeva ai senzatia ca nu iti gasesti locul nici acasa, nici in alta parte, insa controleaza-ti impulsurile si evita suprasolicitarea mentala.

Dialogul cu membrii familiei și confortul casei te ajută mult și bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ACESTA este HOROSCOPUL IUBIRII. Se anunță multă acțiune! Venus intră în Vărsător

GEMENI

Influxurile astrale de la finalul acestei săptămâni te indeamna fie sa pleci intr-o excursie, sau macar intr-o vizita la cineva apropiat, fie sa stai acasa. Sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. De reținut cele aflate sau dezbătute în aceste zile, întrucât îți vor fi de mare folos cât de curând.

Însă, tu evită să vorbești despre tine și despre planurile tale. Unii îți pot crea neplăceri și piedici gratuite.

Vezi Kanal D live

RAC

Totul se invarte in jurul banilor la sfarsitul acestei saptamani. La o privire atenta in domeniul profesional poti constata ca exista un dezechilibru intre cat si cum muncesti tu si ce rasplata primesti. Este o perioada delicata din punct de vedere financiar, asa incat evita cheltuielile nefondate.

Pe de alta parte poti primi un cadou, o suma de bani, atentii marunte, dar suficiente cat sa te incante. Atentie la sanatate si la dusmanii ascunsi!

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

LEU

În aceste zile de weekend ar trebui să te simți în elementul tău, pentru ca primești energie astrală din belșug. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, de aceea fii prudent.

Relatiile cu ceilalti, in special relația cu partenerul de viata sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, insa cu greu se va putea cădea la pace. Selectează prioritățile tale personale și evită implicarea în viața altora. Tu ai intenții bune, însă unii te înțeleg greșit.

Vezi programul Kanal D

citeste continuarea pe astrocafe.ro