Horoscopul săptămânal, pentru perioada 11 - 17 martie 2024: Acești nativi găsesc rezolvarea pentru problema cu care se confruntă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 mar 2024, 08:00

Acești nativi găsesc rezolvarea tuturor problemelor, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 11 - 17 martie 2024

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 - 17 martie 2024. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de data nașterii.

A doua săptămână a lunii martie este una benefică pentru nativii zodiilor. Taurii încep să se gândească tot mai serios la viitorul lor, deoarece simt că au pierdut timpul degeaba, în timp ce Capricornii își doresc să se concentreze mai mult asupra familiei. Iată ce zodie este pregătită să răscolească tot trecutul pentru a își rezolva problemele din prezent. Află horoscopul săptămânal pentru perioada 11- 17 martie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii au o săptămână productivă, potrivit horoscopului săptămânal pentru 11- 17 martie 2024

Săptămâna aceasta începe cu un impuls inconfundabil în efortul și determinarea Berbecilor. Dacă vreodată ați avut nevoie să vă găsiți motivația pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, aceasta este perioada de care aveați nevoie pentru a realiza tot ce aveți în plan. Deși entuziasmul vostru pentru îndeplinirea sarcinilor este lăudabil, luați în considerare abordarea lucrurilor mai strategic, astfel încât să aveți timp pentru a pune totul la punct, dar și pentru a avea timp pentru voi.

Taurii încep să se gândească la viitorul lor

Această săptămână începe cu accent pe consolidarea bazelor vieții Taurilor. S-ar putea să simți că acțiunile voatre sunt ghidate de dorința de securitate pe termen lung, iar acest lucru vă poate determina să petreceți timp consolidându-vă finanțele și să investiți timp în sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Răsfățați-vă cu experiențele care vă aduc o bucurie imensă, pe care le aveați de foarte mult timp în minte, însă pe care nu ați avut timp să le realizați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Gemenii își doresc să își lărgească cunoștințele

Nu există un moment mai bun pentru a vă răsfăța dragostea pentru învățare și descoperire. Mintea voastră este pregătită pentru mai multe cunoștințe și experiențe noi, iar această săptămână este perfectă pentru a investi mai mult timp în propria persoană.

Activitățile intelectuale pot fi epuizante, așa că încercați combateți stresul și oboseala ce pot fi cauzate în aceste sesiune de învățare cu câteva activități sociale. Prietenii voștri își doresc să petreacă mai mult timp cu voi.

Racii își doresc să își înțeleagă emoțiile cu adevărat

Săptămâna aceasta începe cu o concentrare spre interior, iar astrele te încurajează să te conectezi profund cu emoțiile tale.

Când ești în această dispoziție, nu există moment mai potrivit pentru a încerca o introspecție. Cunoaște-ți sentimentele, astfel încât să poți înțelege modul în care acestea influențează acțiunile tale și s-ar putea să găsești o oarecare claritate în deciziile tale. Nu trebuie să vă simțiți prost pentru că alegeți să petreceți timp cu propria persoană, deoarece este soluția problemelor voastre.

Leii așteaptă cu nerăbdare să primească laudele pe care le merită

Această săptămână veți primi laudele pe care le-ați așteptat cu atâta nerăbdare. Nu ai avut niciodată probleme în a revendica recunoașterea pe care crezi că o meriți și nu vei începe acum. Fie că este în viața ta profesională, în comunitatea ta sau în cercul tău social, încrederea pe care o emani atrage admirația celorlalți. Capacitatea ta de a inspira și de a motiva este un instrument puternic atunci când este folosit pentru motivele potrivite.

Citește și: Zodii predispuse la celebritate. Nativii pe care faima ii urmărește la tot pasul

Fecioarele își doresc să se dezvolte pe toate planurile

A doua săptămână a lunii martie le aduce Fecioarelor mai multe motive să se descopere, astfel încât să se poată dezvolta într-un mod benefic. Devotamentul tău pentru schimbare este lăudabil, iar acest impuls pentru a face schimbări pozitive este vital pentru a face pași în dezvoltarea ta personală. Trebuie să ai grijă nu numai de corpul tău fizic, ci și de sănătatea ta mentală și emoțională.

Balanțele se concentrează pe relațiile cu oamenii din jurul lor

Acesta este un moment foarte bun pentru a investi timp și energie în conexiunile care sunt cele mai importante pentru tine. De la membri ai familiei până la parteneri romantici, există oameni în viața ta care îți îmbogățesc sufletul și merită puțin mai mult din atenția ta în această săptămână a lunii martie. Nu trebuie să vă înconjurați de oameni care nu vă fac să vă simțiți bine în propria piele sau care nu vă apreciază pentru ceea ce sunteți, așa că încercați să vă reduceți cercul social.

Scorpionii își doresc să devină mai sociabili

Încercați să mențineți deschiderea și vulnerabilitatea în relațiile voastre, deși este o provocare pentru voi să mergeți împotriva înclinației voastre naturale de a vă ascunde. Ești un om ca toți ceilalți și ai nevoie de conexiune socială, chiar dacă își dorești să ascunzi această parte a ta. Vei avea timp pentru a te conecta cu propria persoană, însă nu trebuie să te izolezi, deoarece acest lucru te va afecta din toate punctele de vedere. Ai încredere în tine!

Săgetătorii își doresc să dezvăluie secretele vieții

În această săptămână veți începe cu dorința de a vă extinde orizonturile. Fie că este vorba de călătorii, de învățare sau de experimentarea unor noi activități, spiritul tău este dornic să exploreze teritorii neexplorate. Îți dorești să înțelegi lumea și nu există o modalitate mai bună decât să o experimentezi în timp real. Puteți încerca să descoperiți mai multe despre această lume și prin activități mai liniștite, precum cititul sau vizionarea unui film, așa că nu vă limitați.

Familia este pe primul loc pentru Capricorni

Simțiți tot mai mult lipsa familiei, Capricorni, iar această săptămână vă pune la dispoziție timpul liber de care aveți nevoie pentru a face o călătorie la rudele pe care nu le-ați mai vizitat de foarte mult timp. Fie că acest lucru o să se întâmple deoarece va avea loc un eveniment important în familie, fie că este doar o escapadă în care să vă hrăniți copilul interior, sunteți dispus să faceți orice pentru familie.

Vărsătorii vor să își facă vocea auzită

Vărsătorii simt că au foarte multe de spus, motiv pentru care pe parcursul acestei săptămâni vă veți gândi serios să începeți un podcast sau să postați mai des pe rețelele sociale pe care le aveți. Vă doriți să faceți o schimbare în viețile oamenilor și să împărțiți experiențele pe care le aveți, iar acum inspirația vă lovește mai mult ca niciodată. Profitați de această perioadă, deoarece amânarea acestui lucru este posibil să vă aducă neliniște.

Peștii pot primi mărirea de salariu pe care o merită

Această săptămână este benefică pentru nativii zodiei Pești, deoarece aceștia vor primi mărirea pe care o merită. Trebuie să vă găsiți curajul pentru a avea o discuție cu șeful vostru, astfel încât să îi demonstrați toate abilitățile pe care le aveți. Finanțele voastre sunt foarte bune în această săptămână, iar oportunitățile de afaceri vor veni în calea voastră.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?