Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 - 21 aprilie 2024: Secretele dureroase le strică viața acestor nativi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 apr 2024, 11:28

Dezvăluirea secretelor devine tot mai dureroasă, potrivit horoscopului săptămânal pentru 15 - 21 aprilie 2024  

Sursa: Kanal D

Această zodie va afla secrete dureroase, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru 15- 21 aprilie 2024, perioadă în care nativii zodiilor vor avea timp să se gândească la toate situațiile pe care le pot experimenta, dar și lucrurile care le pot sta în cale în viitor. Planeta Uranus le poate schimba viața zodiilor, deoarece aduce situații imprevizibile în viața acestora. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii își dau seama care sunt nevoile lor

Vă dați seama pe parcursul acestei săptămâni că nu ați mai avut ocazia de a vă înțelege propriile dorințe și nevoi, motiv pentru care aveți foarte multe nedumeriri legate de propria persoană. Este un moment foarte bun pentru voi pentru a accepta anumite situații legate de bani, astfel încât acestea să fie benefice pentru voi, deoarece munca voastră depășește salariul pe care îl primiți.

Taurii vor primi o mare dezamăgire în această perioadă

Sunteți foarte motivat pentru a face tot ce vă stă în putință pentru ca lucrurile să fie realizate așa cum să plac vouă, iar planeta Uranus vă poate afecta foarte mult viața. Vreți să vă reconfirmați în această perioadă, iar lecțiile voastre de încredere sunt la ordinea zilei, deoarece nu toate persoanele din jurul tău merită cu adevărat siguranța și ajutorul vostru.

Gemenii află secrete dureroase, potrivit horoscopului săptămânal pentru 15- 21 aprilie 2024

În această săptămână vă veți concentra asupra analizei fiecărei situații prin care treceți, iar în procesul vostru de a vă informa cât mai bine despre anumite subiecte, aflați secrete ce ajung să vă afecteze extrem de mult, poate chiar referitoare la partener. Există totuși și Gemeni norocoși, ce vor primi în această perioadă nenumărate binecuvântări din partea destinului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Racii sunt încurajați să renunțe la anumiți prieteni

Ați ajuns la capătul puterilor, încercând să îi înțelegeți pe toți din jurul vostru, dar să nu vă bucurați de aceeași înțelegere. Acum este momentul în care veți spune „adio” oamenilor din viața voastră cu care nu vă înțelegeți, deoarece considerați că ați realizat prea multe eforturi fără să vedeți rezultate. Astrele vă încurajează să ieșiți în societate și să încercați să discutați deschis cu noile persoane ce vor să vă descopere.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024 pentru Săgetător: Chiar și atunci când viața ta evoluează în bine în fiecare zi, influențele negative pot persista

Leii trebuie să facă față problemelor de la locul de muncă

Această săptămână o să vă facă să treceți prin nenumărate probleme și conflicte la locul vostru de muncă, deoarece frustrările voastre abia acum au început să dea pe dinafară. Este un moment indicat să vă impuneți noi limite în relațiile pe care le aveți la locul de muncă, astfel încât să puteți păstra profesionalismul de care ați dat dovadă până acum.

Urmează o călătorie în viitorul Fecioarelor

Fecioarele vor stabili în această săptămână dacă își doresc sau nu să meargă în călătoriile pe care le-au discutat cu persoanele apropiate. După nenumărate ore de gândire, v-ați dat seama că nu este ceea ce vă doriți, deoarece oamenii cu care mergeți nu vă fac să vă simțiți confortabili. Aveți o dorință uriașă de a progresa, iar pentru a avea motivația necesară, vă veți gândi la nenumăratele vacanțe ce vă așteaptă în câteva luni.

Balanțele au nevoie de înțelegere

Pe parcursul acestei săptămâni, Balanțele realizează că trebuie să facă totul într-un ritm propriu, astfel încât să își organizeze ziua de muncă după propriul plac. Schimbările sau surprizele pe care le pot aduce alte persoane la programul lor nu sunt deloc apreciate de acești nativi și sunt încurajați să își asculte instinctul pentru a face cele mai bune decizii. Este important să vă impuneți limite la locul de muncă.

Scorpionii își vor regândi viitorul

La începutul săptămânii veți sta la masă alături de partener sau de persoanele ce sunt importante pentru voi și veți realiza că nu sunteți mulțumiți de ceea ce aveți în prezent. E posibil sa va doriti o alta relatie sau sa va ganditi sa tradati. Sunteți pregătiți să discutați și să căutați posibile direcții în care să vă conturați cariera, astfel încât viitorul vostru să fie unul strălucit. Dacă această variantă nu este una bună pentru voi, atunci este momentul să vă dați demisia pentru a căuta un loc de muncă mai benefic pentru voi.

Săgetătorii își vor găsi motivația la locul de muncă

Vă doriți ca în această săptămână să vă concentrați pe alte obiective la locul vostru de muncă, deoarece începeți să credeți că ați rămas blocați într-un în acest stadiu al carierei voastre. Deși încercați să vă concentrați asupra locului vostru de muncă, trebuie să fiți atenți și asupra sănătății voastre, deoarece este foarte posibil să vă luptați cu câteva mici simptome care vă îngrijorează.

Capricornii sunt pregătiți să călătorească

În această săptămână vă dați seama că simțiți nevoia unei călătorii, astfel că vă doriți să aduceți această situație în discuție cu partenerul vostru. Vă lipsește foarte mult o călătorie într-un loc de vis, care să vă ajute să vă relaxați și acesta este momentul ideal pentru a face primii pași spre vacanța voastră. Sunteți chiar dispuși să cheltuiți sume surprinzătoare pentru propria bucurie, ceea ce o să vă ajute foarte mult.

Vărsătorii sunt gata să își schimbe domiciliul

Vărsătorii își doresc foarte mult să își schimbe domiciliul sau să facă mai multe modificări căminului lor actual, astfel încât să se simtă cât mai confortabil. Chiar dacă vreți să faceți foarte mult schimbări în mediul în care locuiți, trebuie să petreceți mai mult timp alături de persoanele dragi, deoarece simțiți lipsa sentimentului de siguranță.

Peștii au nevoie de sprijin

Aveți nevoie în fiecare zi de a primi ajutor din parte superiorilor, dar și de noi proiecte care să vă pună în valoare abilitățile. Este necesar să aveți parte de admirație la locul de muncă pentru a simți că faceți bine ceea ce faceți și sunteți admirați pentru modul în care vă descurcați în orice situație.