Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 - 28 aprilie 2024: Acești nativi se simt constrânși de anumite situații

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 apr 2024, 08:42

Libertatea este cea mai importantă pentru acești nativi, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 22 - 28 aprilie 2024

Sursa: Kanal D

Această zodie va afla secrete dureroase, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru 22- 28 aprilie 2024. Această săptămână este una foarte importantă pentru nativii zodiilor deoarece Mercur nu se mai află în retrograd și este în mers direct, ceea ce va afecta direct zodiile. Această schimbare îi va încuraja pe nativi să fie mai direcți. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii își vor arăta adevărata față

Treceți prin nenumărate situații ce vă vor aduce în punctul în care să vă arătați adevărata față. Sentimentele pe care ați încercat să le ascundeți vor fi acum subiect de discuție, deoarece începeți să vă spuneți frustrările pe parcursul săptămânii. Este o perioadă excelentă pentru a vă rezolva toate datoriile pe care le aveți. Astrele vă încurajează și să vă purtați mai frumos cu oamenii din jurul vostru, deoarece aceștia au trecut prin momente dificile și nu vreți să le faceți viața mai grea.

Taurii își dau seama ce vor cu adevărat

În această săptămână aveți mai mult timp la dispoziție pentru a vă gândi serios la ceea ce vă doriți în continuare și decideți la ce parteneriate sau proiecte sunteți pregătiți să renunțați. V-ați maturizat și vă dați seama că nu toate planurile în care sunteți implicat mai sunt pe aceeași lungime de undă cu noua voastră versiune, așa că nu este indicat să trageți în această direcție. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Gemenii se concentrează pe propria carieră

Aveți foarte multe lucruri de realizat la locul vostru de muncă și sunteți motivat să terminați tot ce aveți în plan pentru această săptămână.

Trebuie să fiți mai atenți la colegii voștri de muncă, deoarece nu întotdeauna se bucură de succesul vostru. Este important să vă concentrați pe propriile voastre planuri, astfel încât să dovediți de ceea ce sunteți în stare.

Racii vor învăța să asculte

În această săptămână din luna aprilie vă doriți să vă concentrați atenția asupra partenerului, astfel încât să îl faceți să se simtă apreciat și ascultat.

Aveți tendința de a uita foarte repede ceea ce vă povestesc și știți cât de mult îi răniți prin acest lucru. Aceasta este săptămâna în care vă veți concentra atenția asupra liniștii voastre proprii și a înțelegerii. Nu trebuie să înțelegeți fiecare situație prin care treceți voi sau oamenii de lângă voi, dar este indicat să fiți acolo în această perioadă confuză.

Leii nu își găsesc locul

În această săptămână simțiți că nu vă potriviți în viața pe care ați construit-o de-a lungul anilor, așa că este important să vă concentrați în această perioadă pe legătura cu familia, dar și cu locuința. Este recomandat ca în aceste zile să vă concentrați pe locuința voastră, astfel încât să o faceți cât mai mult să semene cu locul vostru care vă aduce liniște și pace. 

Fecioarele au o săptămână plină

Fiecare zi din această săptămână este una extrem de obositoare pentru voi, deoarece trebuie să faceți foarte multe drumuri. Trebuie să purtați discuții serioase cu membrii familiei voastre, așa că este important să vă deplasați până la ei, deoarece astfel de noutăți nu pot fi transmise la telefon. Astrele vă recomandă să fiți atenți la modul în care vă exprimați.

Citește și: Horoscop pentru luna mai 2024: Dragostea îi salvează pe acești nativi

Balanțele nu țin pasul cu volumul cheltuielilor

În această săptămână din luna aprilie pare că banii nu vor să stea în buzunarele voastre, deoarece tot mai multe situații neașteptate o să necesite sume importante. Este important să vă schimbați modul în care să economisiți banii, deoarece nu o să vă ajungă pentru a repara și revizui tot ce este necesar. Vă doriți ca perspectivele voastre să fie de succes, iar acest lucru se va întâmpla după ce vă veți organiza.

Scorpionii trebuie să se odihnească

Aveți un nivel de energie foarte scăzut în această energie și nu știți exact care este motivul. Dormiți suficient, nu realizați o muncă care să vă obosească așa tare, așa că singura variantă este să aveți în jurul vostru așa zișii „vampiri energetici”. Există persoane cu care ieșiți și care vă scurg toată energia din corp, așa că în această săptămână veți încerca să vă dați seama cine sunt și să le evitați.

Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate

Aveți foarte multe responsabilități asupra voastră și simțiți că starea voastră de sănătate nu este una suficient de bună pentru a le duce pe toate la bun sfârșit. Este indicat să vă concentrați asupra sănătății voastre și să îi lăsați pe oamenii din jurul vostru să vă ajute în astfel de situații, deoarece o să ajungeți într-un punct foarte negru al carierei voastre. 

Capricornii trebuie să aibă grijă la prieteni

Această săptămână vă face să înțelegeți că nu sunteți în centrul universului, deoarece oamenii din jurul vostru au probleme reale și serioase și au nevoie de ajutorul vostru. Deși astrele vă recomandă să vă oferiți ajutorul, acest lucru nu înseamnă să uitați de propria voastră persoană, ci să fiți atenți și la sentimentele celor din jurul vostru.

Vărsătorii sunt pregătiți să exploreze noi orizonturi

Vă dați seama că viața pe care o aveți nu este una ideală pentru voi, așa că sunteți încurajați să descoperiți noi orizonturi care să vă aducă noi idei sau chiar locuri de muncă. Trebuie să fiți mai activi la locul de muncă, astfel încât să vi se atribuie noi responsabilități care să vă ajute în dorința voastră de dezvoltare. Pe plan sentimental, e posibil sa va doriti o noua relatie, asa ca o veti incheia pe cea actuala.

Peștii vor să călătorească

Sunteți prinși în anumite situații care nu vă fac deloc bine pe parcursul acestei săptămâni, așa că dorința voastră de a vă elibera devine tot mai mare. Gândul vostru se află la vacanțele pe care le aveți planificate sau pe care le veți planifica în perioada următoare, în speranța că acestea o să ajute să vă simțiți liniștiți.