Horoscopul săptămânal, pentru perioada 22-28 ianuarie 2024: Singurătatea este calea spre vindecare pentru acești nativi

Autor: Bianca Vidoi

Acești nativi vor să se izoleze de oamenii dragi

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 ianuarie 2024. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de data nașterii.

Nativii zodiilor își dau seama că au nevoie de un moment de singurătate pentru a se vindeca după numeroase situații nefericite din viața lor, însă există și nativi ce vor să se apropie de familie, astfel încât să formeze o conexiune sinceră și puternică în aceste momente vulnerabile. Deși viața pare că este sumbră, nativii trebuie să găsească lumina de la capătul tunelului, astfel încât să continue lupta. Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii trebuie să aibă încredere în intuiție

Nativii zodiei Berbec trebuie să aibă mai multă grijă la persoanele pe care le aleg în jurul lor, deoarece nu toate au cele mai bune intenții, iar un scop ascuns de-al lor este să vă influențeze deciziile astfel încât să nu aveți succesul pe care vi-l doriți în viață, pe toate planurile. Este important să alegeți cu atenție oamenii pe care îi vreți în jurul vostru, astfel încât să vă simțiți împliniți.

Pentru a vă ajuta în a vă asculta intuițiile puteți încerca să luați mai multe decizii spontane, care să vă facă să trăiți cu adevărat.

Taurii lasă oamenii în urmă

Persoanele născute sub semnul Taurului vor ca toate persoanele din jurul lor să fie fericite, însă uită că pe primul loc trebuie să se afle fericirea lor, motiv pentru care săptămâna aceasta veți încerca să spuneți mai mult „nu” în cazul în care nu vă doriți sau nu aveți starea necesară pentru a vă implica în anumite situații.

Este important ca în aceste situații să nu vă învinovățiți și să încercați să vă puneți mai presus de fericirea altor persoane, iar în cazul în care această situație vă afectează așa cum nu credeați că o poate face, atunci este necesar să comunicați cu persoanele apropiate vouă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Gemenii caută alinare din partea familiei

Nativii zodiei Gemeni au trecut de la începutul anului prin nenumărate schimbări, din cauza deciziilor pe care le-au făcut, iar deși aceștia sunt foarte fericiți cu alegerile lor, cunoscuții lor nu sunt de acord cu toate alegerile făcute. Nu vreți decât să aveți parte de înțelegere din partea celor dragi, iar pentru a ajunge în această situație este nevoie de o conversație matură, în care toate părțile implicate să își spună punctul de vedere și să încerce să se asculte reciproc.

Racii sunt tot mai nefericiți

Racii își doresc să își ofere ajutorul persoanelor dragi, chiar dacă viața acestora se duce de râpă. Întotdeauna acești nativi aleg să îi asculte și ajute pe oamenii apropiați, împărțind astfel problemele pe care le au, însă adesea Racii ajung să fie extrem de afectați de aceste situații complicate, fiind o zodie foarte empatică și autentică.

Este momentul să nu vă mai oferiți inima pe tavă și să știți să refuzați persoanele în cazul în care nu sunt pregătiți să vă oferiți ajutorul.

Leii se bucură de viața lor romantică

Nativii zodiei Leu se bucură de una dintre cele mai bune perioade din viața lor, mai ales din punct de vedere sentimental, de acolo de unde sunt influențați și pe alte planuri importante din viața lor. Aveți parte de tot mai multe momente frumoase alături de partenerul vostru de viață și începeți să credeți cu adevărat să credeți că v-ați găsit jumătatea, care vă ascultă și vă susține în orice situație. Această înțelegere și liniște o să vă ajute și la locul de muncă.

Fecioarele simt nevoia singurătății

Persoanele ce sunt născute sub semnul Fecioarei au o lipsă de energie continuă, iar aceștia încep să realizeze că persoanele din jurul lor le consumă mare parte din această energie prin acțiunile pe care le fac. Este un moment oportun să vă distanțați de oamenii din jurul vostru, simțind nevoia unei perioade de singurătate în care să vă încărcați bateriile. Este indicat să nu rupeți orice legătură cu oamenii din jurul vostru, ci să le explicați prin ceea ce treceți pentru a nu îi răni.

Balanțele tânjesc după distracție

Persoanele ce sunt născute sub semnul Balanței își dau seama că trăiesc o viață monotonă, cu care nu se mândresc deloc, motiv pentru care caută activități spontane și care să îi scoată din zona lor de confort. Distracția este exact elementul ce vă lipsea din viață, iar acum că vă dați seama de ceea ce aveți nevoie, faceți tot posibilul pentru a vă atinge idealul din acest punct de vedere. Puteți să încercați orice activitate vi se pare interesantă și plină de adrenalină, însă nu uitați să vă gândiți și la consecințele din spatele acestora.

Scorpionii su nevoie de liniște

Scorpionii au avut câteva săptămâni foarte grele, în care s-au refugiat în muncă, uitând astfel de micile bucurii ale vieții, ce cândva îi relaxau și calmau în momentele grele. S-au adunat foarte multe probleme, iar cu fiecare sarcină nouă pe care o aveți la muncă, vi se pare că o să vă prăbușiți, ceea ce vă face să vă gândiți că este timpul să luați o pauză. Este important să vă relaxați după perioada stresantă prin care ați trecut, potrivit horoscopului săptămânal.

Săgetătorii își vor găsi dragostea

Săgetătorii s-au concentrat foarte mult pe capitolul amoros din viața lor, iar nativii ce și-au găsit deja jumătatea vor profita la maxim de fiecare secundă petrecută cu persoana iubită, împărtășind experiențe unice și tandre. Nativii ce nu au reușit să descopere mare iubire vor avea o mare surpriză săptămâna aceasta, deoarece dragostea le bate la ușă. Decideți să mergeți la o întâlnire, iar aceasta decurge mult mai bine decât v-ați fi imaginat vreodată, motiv pentru care vreți să avansați într-o direcție oficială a acestei situații.

 

Citește și: Zodia care are noroc pe plan profesional în anul 2024. Horoscopul complet pentru toate zodiile

Capricornii au găsit ceea ce căutau

Nativii zodiei Capricorn și-au dorit de foarte mult timp să descopere echilibrul perfect dintre viața personală și cea profesională, iar acum se întâmplă. Reușiți astfel să munciți într-un mod sănătos, care să nu vă obosească, dar și să luați pauzele necesare de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă oferi timpul de care aveți nevoie alături de cei dragi.

Vărsătorii sunt mai optimiști

Nativii zodiei Vărsător îți dau seama pe parcursul acestei săptămâni că nu toți oamenii sunt ceea ce spun că sunt, însă nu lasă aceste adevăruri dureroase să le afecteze starea de spirit. În aceste zile reușiți să fiți optimiști și să vedeți binele în fiecare situație dezamăgitoare ce poate să vă apară în cale, ceea ce este un motiv de bucurie.

Peștii pun familia pe primul loc

Persoanele născute sub semnul Pești au realizat cât de importantă este familia, iar tot ce își doresc cu adevărat este să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și să reușească să îi surprindă în toate modurile posibile. Această săptămână este despre recunoștință și apreciere, dar și despre familie și tot ceea ce înseamnă pentru voi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?