Horoscopul săptămânal, pentru perioada 25 - 31 martie 2024: Eclipsa de Lună va scoate la suprafață mai multe emoții ascunse ale nativilor

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 mar 2024, 08:00

Eclipsa de Lună va scoate la suprafață mai multe emoții ascunse ale nativilor, potrivit horoscopului săptămânal pentru 25 - 31 martie 2024

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 - 31 martie 2024. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de data nașterii.

La începutul acestei săptămâni va avea loc o eclipsă de Lună ce le deschide ochii nativilor, referitor la mai multe aspecte ale vieții lor. Taurii simt că au ajuns la limita puterilor și își doresc să se elibereze de stresul pe care îl resimt, în timp ce Peștii realizează că părerea oamenilor este mai importantă pentru ei decât propria fericire. Află horoscopul săptămânal pentru perioada 25- 31 martie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii caută echilibrul în viața lor

Meritați să vă răsfățați și să vă oferiți cadouri frumoase pentru toată munca pe care ați depus-o în ultima perioadă, chiar dacă ceea ce vă doriți poate fi costisitor. Este important să găsiți un echilibru între muncă și ceea ce vă aduce fericire, deoarece la finalul zilei munciți pentru a vă face poftele și a trăi așa cum vă doriți.

Niciodată nu trebuie să vă limitați dorințele pe care le aveți, însă puteți să faceți alegeri financiare care să vă ajute.

Taurii simt că au ajuns la limită

Deși ați avut parte de câteva ore de odihnă în acest weekend, nu au fost suficiente pentru a vă relaxa complet sau a vă face să uitați de toate responsabilitățile pe care le aveți la locul de muncă.

Simțiți că sunteți indulgenți cu oamenii din jurul vostru, ceea ce vă face să depuneți mai multe efort. Ați ajuns la limita răbdării și puterii, iar în timpul acestei săptămâni sunteți încurajați să discutați despre ceea ce vă deranjează la locul de muncă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Gemenii se concentrează pe partea lor spirituală

Eclipsa de Lună ce are loc la data de 25 martie 2024 vă ajută să înțelegeți de unde vin lipsurile pe care le simțiți în viața voastră. În această săptămână veți începe să vă redescoperiți din punct de vedere spiritual, ceea ce o să vă ajute să vă puneți ordine în gânduri. Simțiți de ceva timp că nu totul merge conform planului pe care îl aveți în minte, iar acum înțelegeți că v-ați depărtat prea mult de rădăcinile voastre spirituale.

Racii își doresc să evolueze, potrivit horoscopului săptămânal pentru 25- 31 martie 2024

În această săptămână aveți foarte mult timp la dispoziție să vă gândiți la ceea ce vă doriți cu adevărat și vă dați seama că nu v-ați mai recompensat munca de foarte mult timp, așa că veți lua în considerare achiziționarea unui gadget de ultimă generație pe care vi-l doriți.

Mai mult de atât, în această săptămână realizați și că puneți mai mult suflet în relațiile voastre față de celelalte persoane și veți avea parte de discuții în care să vă spuneți punctul de vedere.

Leii vor avea tot mai multe dezacorduri cu oamenii din jurul lor

Eclipsa de Lună vă poate face să realizați câteva adevăruri pe care până acum le-ați ignorat. Persoanele din jurul vostru nu vă oferă ceea ce le oferiți, iar acest lucru devine tot mai obositor și enervant pentru voi. Aveți din ce în ce mai multe discuții în contradictoriu și credeți că ați pierdut legătura ce vă ținea aproape. Astrele vă recomandă să încercați să rezolvați lucrurile și să găsiți un punct comun și disputele voastre.

Fecioarele vor pune punct relației pe care o au

Eclipsa de Lună ce a avut loc la data de 25 martie 2024 a scos la suprafață mai multe sentimente și emoții pe care le țineați ascunse față de partener. Ați început să observați tot mai multe diferențe în modul în care gestionați veniturile pe care le aduceți în casă, ceea ce nu apreciați. Aceste discuții în contradictoriu nu vor fi apreciate de parteneri și este foarte posibil ca acesta să fie sfârșitul relației voastre, deoarece niciunul nu lasă de la el.

Balanțele simt că nu sunt tratate așa cum merită

În această săptămână simțiți că lumea în care trăiți nu este chiar așa cum v-ați imaginat. Sunteți foarte stresat și considerați că atât la locul de muncă, cât și în viața voastră personală, oamenii pun multă presiune pe voi, fără să aprecieze la adevărata voastră valoare. Aveți nevoie de o pauză, iar în ultima săptămână a lunii martie veți avea parte de aceasta, astfel încât să vă dați seama care vor fi următorii voștri pași.

Scorpionii își doresc să participe la tot mai multe evenimente sociale

Relația pe care o aveți în această săptămână cu partenerul vostru este incredibilă. Sunteți mult mai uniți și ați început să comunicați mult mai bine, ceea ce vă face să radiați de fericire, iar Scorpionii ce sunt singuri au șanse să găsească marea lor dragoste în această săptămână. Cu toate acestea, nu trebuie să vă puneți pe locul doi și acceptați tot mai multe invitații în oraș pentru a vă destinde.

Citește și: Horoscopul lunii martie 2024 pentru Vărsător

Săgetătorii se concentrează pe relațiile de prietenie

Considerați că relațiile pe care le aveți cu prietenii voștri sunt foarte importante, iar atunci când aceștia trec prin momente dificile, sunteți alături de ei pentru a îi ajuta. În această săptămână veți fi alături de prietenii voștri ce nu trec printr-o perioadă așa frumoasă în acest moment, însă acest lucru nu vă deranjează, deoarece vreți să le oferiți liniștea și înțelegerea de care au nevoie.

Capricornii trebuie să lucreze peste program

Schimbări de ultim moment vor avea loc la locul vostru de muncă, ceea ce vă v-a face să munciți câteva zile peste program. Unele detalii pe care le-ați gândit în cadrul proiectelor pe care le realizați nu sunt tocmai apreciate de superiorii voștri, motiv pentru care trebuie să faceți toate modificările necesare pentru a le face pe plac. Chiar dacă nu este situația ideală, veți da ce aveți mai bun din voi pentru a reuși.

Vărsătorii vor să își facă viața mai confortabilă

Vă simțiți prizonier în propria casă, motiv pentru care simțiși nevoia unor schimbări în locuință pentru a vă aduce o stare de liniște. În această săptămână veți încerca să găsiți noi obiecte de mobilier care să ofere o stare de relaxare și care să vă facă spațiul în care locuit să semene mai mult cu ceea ce aveți în minte. Este important să verificați bugetul înainte de a face orice achiziții.

Peștii s-au lăsat influențați de alte persoane

În ultima perioadă v-ați dat seama că v-ați lăsat influențați de foarte multe persoane atunci când ați luat decizii pentru viața voastră, iar acest lucru vă enervează teribil. Este momentul să vă luați viața în propriile mâini și să nu vă mai lăsați afectat de ce spun ceilalți. Toți oamenii își pot da cu părerea, însă cu adevărat contează doar a ta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?