Horoscopul săptămânal, pentru perioada 29 ianuarie-4 februarie 2024: Acești nativi primesc tot ce își doresc de la viață

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 ian 2024, 09:18

Consultă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 ianuarie 2024 - 4 februarie 2024

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 ianuarie-4 februarie 2024. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de data nașterii.

Săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2024 este una plină de speranță pentru nativii zodiilor, motiv pentru care Berbecii și Leii vor avea devotamentul necesar pentru a face tot ce le stă putere pentru a își îndeplini dorințele. Unii nativi fac descoperirile de care aveau nevoie pentru a își schimba viața într-un mod prielnic, astfel Peștii vor realiza cât de importantă este familia.  Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii își îndeplinesc dorințele

Nativii zodiei Berbec își doresc să ajungă tot mai sus, motiv pentru care săptămâna aceasta se vor concentra asupra obiectivelor personale pe care și le-au propus pentru acest an. Nu o să reprezinte o problemă deoarece acești nativi sunt muncitori și întotdeauna depun efortul necesar pentru a ajunge acolo unde își doresc cu adevărat. Bineînțeles că această nouă etapă a vieții lor are nevoie de încurajările și susținerile persoanelor apropiate, rețeta ce o să le ofere un succes garantat în ceea ce și-au propus.

Schimbările acaparează viața Taurilor

Persoanele născute sub semnul Taurului au parte de o săptămână ce le va stimula creativitatea, dar și răbdarea. Viața acestor nativi nu mai este așa cum și-au dorit, instalându-se rutina, însă astrele au planuri pentru ei, oferindu-le o multitudine de schimbări și situații neprevăzute, astfel încât să le readucă motivația în viață. Este un moment important pentru a vă testa răbdarea și calmul, ținând cont de toate lucrurile ce o să vi se întâmple în această săptămână, dar nu veți avea o problemă cu asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Gemenii trebuie să își demonstreze valoarea

Nativii zodiei Gemeni trebuie să demonstreze că își merită locul de muncă din cadrul companiei, motiv pentru care vor avea parte de o săptămână agitată, în care își vor dori să demonstreze care este adevărata lor valoare. Gemenii sunt niște firi foarte muncitoare, iar deși stresul s-a instalat în viața lor, acest inconvenient nu îi lasă să își piardă concentrarea, astfel încât să demonstreze de ce sunt în stare.

Trebuie să oferiți atenție fiecărui detaliu pentru a vă asigura că nu veți face greșeli, iar superiorii voștri vor aprecia toată munca pe care o depuneți și vă vor respecta mai mult.

Iubirea este tot ce contează pentru Raci

Racii nu au avut parte de foarte mult timp liber în ultima perioadă, așa că a început să le lipsească afecțiunea și atenția din partea partenerului, motiv pentru care se vor concentra pe viața de cuplu.

Agitația ultimelor săptămâni a pus un stres uriaș asupra voastră, iar acest aspect v-a afectat viața din toate punctele de vedere, inclusiv cel personal și amoros, însă aveți nevoie de o schimbare pentru a continua. Vă veți surprinde partenerul cu surprize pline de însemnătate, dar și escapade romantice care să vă ajute să vă refaceți conexiunea. 

Leii învață o lecție importantă în iubire, potrivit horoscopului săptămânal 29 ianuarie-4 februarie 2024 

Nativii zodiei Leu simt anumite schimbări în comportamentul partenerului, motiv pentru care își doresc să afle care este motivul din spatele distanțării pe care aceștia o creează. Veți încerca să rezolvați neînțelegerile pe care partenerul le aduce în discuție și veți învăța că pentru a avea o relație fericită este necesar să faceți compromisuri și să luați întotdeauna în considerare sentimentele partenerului de viață. Astrele vă sugerează ca în această săptămână să învățați să le oferiți mai multă atenție și iubire persoanelor speciale din viața voastră.

Visele devin realitate pentru Fecioare

Persoanele ce sunt născute sub semnul Fecioarei au parte de o săptămână foarte bună, cum nici nu își puteau imagina. Astrele vor fi de partea acestor nativi și îi vor ajuta în orice situație au nevoie, pe plan profesional sau personal. Vă puteți pune în aplicare toate planurile pentru care aveați nevoie de curaj, deoarece riscurile din această perioadă o să vă aducă doar succese și reușite. Aveți încredere în propriile forțe, dar și în gândirea voastră inovativă, iar totul o să meargă exact așa cum vă doriți. 

Balanțele trebuie să își pună gândurile în ordine

Persoanele ce sunt născute sub semnul Balanței se confruntă o săptămână nefavorabilă pentru ei, acești nativi confruntându-se cu mai multe probleme legate de încredere. Confuzia își va face loc în viața acestor nativi, iar deciziile pe care Balanțele le iau nu sunt cele mai favorabile pentru circumstanțele alese, iar în loc să se chinuie în această stare, nativii au nevoie de o pauză. Astrele le recomandă Balanțelor să nu pună presiune pe ele în această perioadă, cea mai bună rezolvare fiind să aibă o pauză de câteva zile pentru a își pune gândurile în ordine.

Singurătatea îi afectează pe Scorpioni

Scorpionii simt tot mai mult cum singurătatea se face comodă în viața lor, însă își doresc să schimbe acest lucru, fiind unul dintre obiectivele anului 2024. Dezamăgirile din trecutul acestor nativi i-au făcut să fie tot mai precauți cu persoanele în fața cărora ar putea să își deschidă inima și să fie vulnerabili, iar acum simt că și-au construit un zid peste care nimeni nu poate să treacă. Au existat persoane ce v-au făcut să credeți că sunt exact ceea ce căutați, dar ați ajuns dezamăgit, motiv pentru care acum vă bazați doar pe familie, potrivit horoscopului săptămânal.

Munca este cea mai importantă pentru Săgetători

Săgetătorii nu își doresc să dea cu piciorul posibilelor oportunități ce le pot apărea în cadrul locului de muncă, așa că încearcă în această săptămână să își arate adevăratul potențial, astfel încât să atragă atenția asupra abilităților sale. Nativii vor reuși să se dezvolte la locul de muncă, iar superiorii și colegii de muncă nu vor întârzia să observe aceste modificări. Aveți încredere în voi deoarece faceți exact ceea ce trebuie pentru a avansa. 

Citește și: Zodia care are noroc pe plan profesional în anul 2024. Horoscopul complet pentru toate zodiile

Capricornii caută relaxarea pe care o merită

Nativii zodiei Capricorn sunt niște persoane foarte muncitoare și își doresc ca treaba lor să fie realizată perfect, astfel încât să le arate tuturor de ceea ce sunt în stare, însă aceștia au uitat să echilibreze viața la birou cu viața personală, astfel încât simțiți anumite lipsuri. Simțiți nevoia să petreceți mai mult timp alături de persoanele dragi din viața voastră, care să vă ajute să vă detensionați și să vă concentrați și pe alte aspecte importante ale vieții, în afară de muncă.

Vărsătorii sunt tot mai puternici

Nativii zodiei Vărsător sunt puși la încercare în această săptămână, iar aceștia vor avea foarte multe de demonstrat în fața superiorilor, astfel încât aceștia să le aprecieze valoarea. Deși pare că în fața fiecărui obiectiv pe care îl aveți se află un obstacol pe care trebuie să îl treceți, acest lucru nu vă descurajează. Vărsătorii sunt foarte puternici și pot să realizeze tot ce își propun, indiferent de efortul pe care trebuie să îl depună.

Peștii se vor relaxa în familie

Persoanele născute sub semnul Pești și-au concentrat foarte mult atenția pe muncă, astfel încât au uitat complet de sentimentul de ușurare și liniște pe care îl au în momentul în care sunt înconjurați de persoanele dragi. Decideți ca în această săptămână să luați o pauză de la toată agitația din viața voastră și să vă relaxați alături de familie, ceea ce o să vă ajute în perioadele stresante din viitor.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?