Horoscopul săptămânal, pentru perioada 5 - 11 februarie 2024: Succesul acestor nativi este umbrit de propriile slăbiciuni

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 feb 2024, 12:18

Consultă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 - 11 februarie 2024

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 - 11 februarie 2024. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de data nașterii.

Nativii zodiilor se vor pune pe primul loc în această săptămână, iar fericirea lor o să fie cea mai importantă. Această perioadă a anului este benefică pentru persoanele ce își doresc să se dezvolte din punct de vedere emoțional, dar și pentru cei ce își doresc să devină mai puternici în anumite situații delicate. Fecioarele vor afla astfel că nu pot avea încredere în oamenii din jurul lor, astfel suspiciunea o să le formeze anumite frustrări și stări neplăcute.

 Află horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 februarie 2024 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii sunt foarte dezamăgiți

Nativii zodiei Berbec sunt foarte dezamăgiți de persoanele din jurul lor, fiind constant înconjurați de conflicte și probleme emoționale. Aceasta este săptămâna în care veți încerca să liniștiți apele în rândul oamenilor ce se află în jurul vostru, astfel încât să vă formați un grup cât mai liniștit, astfel încât să vă puteți dezvolta într-un mediu plin de încurajare.

Certurile în care ați fost implicați v-au afectat din toate punctele de vedere, iar acum este momentul să puneți piciorul în prag.

Taurii trebuie să învețe lucruri despre ei

Persoanele născute sub semnul zodiacal Taur au parte de o săptămână plină de reflectare asupra bunătății lor. Aceste persoane sunt dispuse să lase tot ce se întâmplă în viața lor pentru a îi ajuta pe cei apropiați lor, însă trebuie să învețe că nu pot întotdeauna să sară în ajutorul oamenilor iubiți.

Este in avantajul vostru să puteți să îi înțelegeți pe toți, însă poate deveni un dezavantaj dacă o folosiți prea des, deoarece oamenii se pot folosi de bunătatea voastră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Gemenii se vor pune pe primul loc

Gemenii își dau seama în această săptămână că au investit prea mult în oamenii și obiectele ce nu meritau cu adevărat, ceea ce i-a frustrat din punct de vedere financiar.

Este momentul să vă puneți pe primul loc, fără să credeți că sunteți arogant. Aveți nevoie de un timp special pe care să îl acordați propriei persoane, astfel încât să vă puteți liniști, deoarece v-ați epuizat oferind totul pentru ceea ce nu merita. Astrele vă încurajează să puneți mai mult accent pe voi.

Racii au probleme la nivel personal

Nativii zodiei Rac încearcă să își ia gândul de la toate problemele pe care le au în viața lor personală prin a își oferi ajutorul altor persoane din viața lor.

Există totuși o mare problemă, mai exact că acestă soluție o să vă frustreze și afecteze tot mai mult. Vă veți pune sufletul pe tavă în fața persoanelor din jurul vostru, iar deși veți avea parte de oameni care să vă susțină pe parcursul procesului, există și anumiți indivizi care vă rănesc profund. Trebuie să înțelegeți că sentimentele voastre sunt cel mai bine înțelese de voi și nu trebuie să vă așteptați ca alții să le înțeleagă.

Leii își dau seama că nu se află unde își doresc

Persoanele născute sub semnul zodiacal Leu își dau seama în această săptămână că nu se află acolo unde își doresc din punct de vedere profesional, iar acest lucru le dă mult de gândit Leilor. Acești nativi își doresc ca abilitățile lor să fie puse în valoare la locul de muncă, iar acest lucru nu se realizează în acest moment, chiar mai mult, aceștia se simt sufocați de toate cerințele pe care superiorii le au la adresa lor. Este momentul să vă gândiți să vă schimbați locul de muncă.

Fecioarele sunt suspicioase

Fecioarele își dau seama că există foarte multe motive care să le apropie de persoanele pe care și le doresc la o anumită distanță din varii motive. Cu toate acestea sunteți suspicios, deoarece simțiți că această reconectare nu este ceea ce trebuie în viața voastră, astfel că decideți să nu vă încredeți cu totul în oamenii din jurul vostru. Astrele vă recomandă să fiți întotdeauna autentic față de cei din jurul vostru, însă trebuie să vă protejați inima.

Balanțele caută sprijin

Nativii zodiei Balanță trebuie să aibă mai multă încredere în ei, aceștia punându-și limite, gândindu-se că nu pot ajunge la anumite obiective setate la începutul acestei luni. Trebuie să vă formați un sistem de susținere, astfel încât să vă înconjurați de oameni care să se încreadă în voi și să trateze fiecare situație din viața voastră cu maturitate și seriozitate. Este indicat să găsiți și în viața de cuplu liniștea de care aveți nevoie.

Citește și: Horoscop pentru 2024 pentru toate zodiile: Cine are noroc în dragoste

Scorpionii trebuie să învețe să de deschidă în fața oamenilor

Scorpionii sunt obișnuiți să se protejeze de persoanele din jurul lor creându-și un zid în care să apară o personalitate mai dură a lor, ceea ce îi face pe oameni să își dorească să îi descopere, însă nu asta este ceea ce vă doriți. Trebuie să discutați sincer cu aceste persoane, astfel încât să nu le lăsați impresia greșită. În această săptămână veți depune mai mult efort la locul de muncă, astfel încât să fiți apreciați de colegi și superiori.

Săgetătorii trebuie să găsească un echilibru

Săgetătorii trebuie ca în această săptămână să găsească un echilibru în viața lor, ținând cont că sunt cei ce reușesc să calmeze spiritele la locul de muncă. Aveți mereu gânduri pline de îngrijorare, însă cu cât vă veți concentra mai mult și pe alte pasiuni, cu atât mai mult se va reduce stresul din viața voastră. Astrele vă sugerează să vă pregătiți pentru un weekend emoționant, la care ați sperat de foarte mult timp.

Capricornii se luptă cu slăbiciunile lor, potrivit horoscopului săptămânal 5- 11 februarie 2024

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Capricornului au parte de o săptămână foarte dificilă, astrele punându-i la încercare. Este momentul să luptați cu slăbiciunile voastre, astfel încât să puteți deveni mai puternic pe toate planurile din viața voastră. La locul de muncă veți fi supuși stresului, ceea ce o să vă afecteze emoțional, însă aceasta este doar o perioadă, iar totul o să fie mult mai bine pentru voi.

Vărsătorii aleg autenticitatea

Nativii zodiei Vărsător își dau seama că relațiile din jurul lor sunt benefice pentru ei, acestea fiind bazate pe autenticitate, dar și înțelegere și susținere. Deși aveți uneori tendința de a vă pune pe al doilea loc, există însă și un echilibru pe care îl aveți în viața voastră, astfel încât să nu vă simțiți epuizați. Această săptămână este foarte bună pentru conexiunile voastre, astfel puteți să explorați relațiile pe care le-ați vrea și cu alte persoane.

Peștii nu își doresc să se schimbe

Persoanele născute sub semnul zodiacal Pești au un temperament vulcanic, ceea ce îi face pe cei din jurul lor să se distanțeze de ei, însă acest aspect nu vă deranjează din niciun punct de vedere deoarece vă simțiți bine în pielea voastră, iar acest lucru este cel mai important. Trebuie să vă puneți întotdeauna fericirea pe primul loc și să nu ascultați de părerea celor din jur.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?