Horoscopul săptămânal pentru perioada 8 - 14 aprilie 2024: Astrologul Ana-Maria Ticea dezvăluie ce zodie își recâștigă independența

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 apr 2024, 09:58

Astrologul Ana-Maria Ticea dezvăluie ce zodie își recâștigă independența, potrivit horoscopului săptămânal pentru 8 - 14 aprilie 2024

Sursa: Kanal D

Această zodie va avea probleme la locul de muncă, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews, iar acesta va fi puternic influențat de Eclipsa Totală de Soare ce o să aibă loc la data de 8 aprilie 2024, ce va marca un nou început pentru toți nativii zodiilor. În această săptămână nativii vor avea o stare de frustrare asupra locului de muncă sau chiar a propriei persoane. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii vor trece printr-un moment foarte intens

Eclipsa Totală de Soare ce are loc la începutul acestei săptămâni va avea un impact intens asupra Berbecilor, deoarece aceștia simt retrogradarea planetei Mercur. Sentimentele pe care le ascundeți de restul lumii vor începe să iasă la suprafață, astfel veți începe să vă simțiți frustrați sau chiar nemulțumiți. Veți trece printr-o agitație constantă pe parcursul săptămânii, asta și deoarece urmează să treceți la o nouă etapă a vieții voastre.

Taurii se vor reinventa

În această săptămână vă veți dori să vă retrageți, astfel încât să vă puteți gândi în liniște la toate lucrurile pe care le aveți și prin care ați trecut. Această săptămână este una foarte bună pentru a începe discuții importante legate de ceea ce vă doriți de la viitor, deoarece acestea o să iasă în favoarea voastră. Trebuie să fiți foarte încrezători și să vă detașați de situațiile din trecut ce nu vă mai afectează existența cu absolut nimic.

Gemenii vor avea parte de un program încărcat la locul de muncă

Aveți foarte multe proiecte de finalizat în această săptămână, ceea ce vă face să adunați tot mai multe frustrări, deoarece ajungeți să vă simțiți neapreciați pentru toate eforturile pe care le faceți. Deși aveți un program încărcat, Mercur este în retrograd, iar astrele vă încurajează să puneți punct tuturor situațiilor în care nu vă mai regăsiți.

Fiți pregătiți pentru posibile schimbări în planurile pe care le faceți în această săptămână, dar și în perioada următoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Racii trebuie să se supună mai multor teste mentale

Săptămâna 8- 14 martie 2024 vă testează din punct de vedere mental și vă fac să vă depășiți anumite bariere pe care vi le-ați pus.

Aveți nevoie de curaj și dorință în aceste zile pentru a vă putea analiza perspectivele asupra locului de muncă. Veți avea mai multe conversații cu colegii sau colaboratorii voștri legate de negocierea contractelor de muncă, ceea ce va ajunge să vă irite, deoarece vă simțiți neîndreptățit.

Leii trebuie să reglementeze situațiile cu alte persoane

În această săptămână veți avea nevoie de foarte multă răbdare și înțelegere deoarece veți fi nevoit să purtați discuții importante cu oamenii cu care lucrați pentru a negocia sau reglementa anumite situații.

Trebuie să aveți foarte mare grijă atunci când călătoriți, deoarece Mercur în retrograd că poate pune bețe în roate. Nu este indicat să luați decizii importante în această perioadă.

Fecioarele trebuie să poarte discuții legate de bani

Eclipsa Totală de Soare o să vă ajute să vă exprimați mai bine nevoile față de oamenii din jurul vostru, mai atunci când vine vorba de a discuta despre finanțe. În această săptămână veți încercat cât mai mult să vă spuneți nemulțumirile, deoarece dacă acestea sunt ținute prea mult, vă pot frustra și vă pot face să răbufniți, în special în jurul persoanelor apropiate.

Balanțele își recâștigă independența, potrivit horoscopului săptămânal pentru 8- 14 aprilie 2024

În această săptămână realizați cât de mult depindeți de alte persoane, gând cu care nu puteți să trăiți. Acum că ați devenit conștient de strânsa legătură pe care o aveți cu oamenii apropiați, sunteți pregătit să vă stabiliți limite clare pentru a vă recâștiga independența. Vreți ca lucrurile să se desfășoare așa cum își dorești, astfel încât să ai libertate de mișcare. Nu este indicat să aveți discuții importante în perioada 8- 14 aprilie, deoarece Mercur în retrograd o să vă afecteze emoțiile.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024 pentru Rac: Perioadele tensionate și triste sunt înlocuite cu momente de bucurie și împlinire spirituală

Scorpionii trebuie să pună pe primul loc sănătatea

În această săptămână este recomandat ca sănătatea să fie pusă pe primul loc de către acești nativi. Este necesar ca pe parcursul acestor zile să fiți atenți la rutina pe care o aveți, dar și ritmul cu care vă faceți activitățile. Trebuie să încercați să eliminați din viața voastră persoanele sau situațiile ce vă aduc mult stres.

Săgetătorii trebuie să fie precauți

În cazul în care vă doriți să începeți o familie și vreți să faceți diferite analize medicale, este important să știți că Mercur în retrograd vă poate afecta rezultatul. Este foarte posibile ca acestea să fie greșite, motiv pentru care este recomandat ca acestea să fie efectuate după data de 25 aprilie.

În casa Capricornilor se vor strica foarte multe lucruri

În această săptămână trebuie să fiți foarte atenți la toate lucrurile din jurul vostru, în special cele din locuința proprie, deoarece multe dintre acestea se pot strica. Organizarea căminului vostru este foarte importantă pentru voi, iar aceste situații vă fac să vă dezamăgiți de propria persoană, însă acesta nu este cazul.

Vărsătorii trebuie să aibă grijă la cuvintele pe care le folosesc

Săptămâna 8- 14 aprilie 2024 este excelentă pentru voi, deoarece veți învăța să spuneți lucrurilor pe nume, astfel încât să vă faceți înțeleși așa cum vă doriți cu adevărat. Trebuie să vă puneți ordine în idei, astfel încât să vă puteți exprima clar dorințele, nevoile sau nemulțumirile, iar oamenii din jurul vostru să le înțeleagă.

Peștii trebuie să își regândească finanțele

Este un moment ideal pentru a pune în balanțele cheltuielile pe care le faceți și venitul pe care îl aveți, însă acesta nu este singurul lucru de care aveți nevoie. Nu vă simțiți validați de oamenii din jurul vostru, ceea ce vă poate aduce o stare de frustrare, astfel găsiți momentul ideal pentru a vă redefini.