Horoscopul saptamanii: 14-20 decembrie 2015! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:43

Citeste horoscopul saptamanii 14-20 decembrie 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti ca o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte vreti sa va indulciti relatiile cu prietenii apropiati si, in contradictoriu, sunteti nerabdatori cu altii. Fiti prudenti! Daca anulati ceva, nu va puteti intoarce doar de dragul unei transformari. In weekend va faceti calcule si stabiliti o grila de cheltuieli pe care sa nu o depasiti in perioada urmatoare.

TAUR 21.04-21.05: Soarele se pare ca este singura sursa de energie si cum in perioada asta este cam zgârcit, sigur simtiti nevoia de mai mult somn.

Tot in aceste zile este momentul optim sa puneti la punct unele aspecte ale relatiilor familiale. Au loc discutii destul de aprinse cu privire la o mostenire, un teren sau chiar o suma frumoasa de bani. Mare atentie la negocieri!

GEMENI 22.05-21.06: Flirturi, dragoste, afaceri, excursii, distractii, evenimente, teatru si petreceri. Iata cam ce va preocupa in aceste zile. Va ingrijiti insa si de o dieta mai sanatoasa si faceti chiar si exercitii fizice.
Miercuri si joi au loc câteva discutii la locul de munca si incercati, pe cât se poate, sa evitati conflictele.

RAC 22.06-21.07: Incepe febra Sarbatorilor pentru dumneavoastra? Se pare ca da! Va atrag atentia multe decoratiuni de Craciun si va gânditi deja unde sa le asezati. Va faceti planuri amanuntite, liste cu daruri pentru cei aproape de sufletul dumneavoastra si nu uitati nici chiar animalul preferat. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.