Horoscopul saptamanii 14-20 septembrie 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:27

Citeste horoscopul saptamanii 14 - 20 septembrie 2015 si vezi ce ti s-a pregatit!

BERBEC 21.03-20.04: In timp ce va preocupau doar ideile creative sau sporturile competitive, iata ca va schimbati interesul catre ocupatiile mai linistite, sperand ca doar asa va veti regasi nivelul de energie si vitalitate optim. Ati putea chiar sa deveniti nostalgici, ceea ce nu prea va sta in fire.

TAUR 21.04-21.05: O mare parte din timpul liber il petreceti incercand sa va cheltuiti energia cu sortarea problemelor importante pentru domiciliu sau familie.

Sunteti dornici sa faceti si cateva modificari si ii atrageti pe ceilalti membri ai familiei sa va sustina proiectele.

GEMENI 22.05-21.06: Sustineti o multime de activitati cu optimism, dar aveti tendinta de a deveni poate prea insistenti. Ati putea sa va depasiti propriile limite si va surprindeti printr-un ritm sustinut. Mare atentie la discutii aprinse cu un nativ al zodiei Balanta. Nu va contraziceti prea tare, mai ales daca acesta are dreptate!

RAC 22.06-21.07:

Tendinta sa va rasfatati continuu va pune un pic in dificultate. Daca aveti dubii ca faceti achizitii nepotrivite, cel mai nimerit ar fi sa intrebati un prieten apropiat. Un nativ din zodia Fecioara va este de mare ajutor, mai ales daca tineti cu tot dinadinsul sa-i ascultati pana la capat sfaturile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU

22.07-22.08: Este un moment prielnic sa va... citeste mai multe pe kfetele.ro!