Horoscopul saptamanii 16 - 22 noiembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:45

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 16 - 22 noiembrie.

Berbec

Lucrurile ar fi mult mai frumoase in aceasta saptamana, daca nu te-ai crampona prea mult de cariera, de prestigiul tau in plan social. Inca din prima zi te lasi atras in discutii inutile legate de locul de munca, de barfe si conversatii epuizante. Ai face bine sa te preocupi mai mult de propria sanatate. Nici relatia cu partenerul de viata nu este prea grozava, pe la jumatatea saptamanii.



Taur

Te bucuri de momente placute, romantice alaturi de partenerul de viata. Este timpul vostru, dedicandu-va relatiei de cuplu, asa cum nu ati mai facut-o de mult timp. La locul de munca iti faci datoria cu constiinciozitate, reusind sa atragi aprecierea colegilor. Este o saptamana importanta, in care poti semna un parteneriat de lunga durata. Spre sfarsitul acestei saptamani te poti bucura de sustinere financiara, venita in mod neasteptat.


Gemeni

Incepi saptamana alaturi de familie, de cei dragi, facandu-ti planuri de viitor. Nu stai prea bine la capitolul comunicare, preferand sa stai retras in lumea ta. Cu toate astea, vor veni multe informatii importante catre tine, legate de locul de munca, de colegi. Ar fi timpul sa te implici mai mult in ceea ce inseamna colaborare, implicare in viata de grup. Vin bani, dar care trebuiesc cheltuiti cu masura.
Asteapta-te la o colaborare frumoasa, la incheierea unui parteneriat important care iti va aduce reale beneficii.

Rac

Incepi saptamana plin de energie, implicandu-te mai mult in afaceri, schimburi comerciale. Esti mai tot timpul pe drumuri, telefoanele suna des. Nu te implica prea mult in colaborari la mare distanta sau fii mai retinut, daca trebuie sa pleci la drum lung. La jumatatea saptamanii poti afla de un eveniment important in familie asa ca programezi o petrecere.
Te simti foarte bine alaturi de parinti, de copii impartasind cu acestia cele mai profunde emotii. Este momentul sa te detasezi de problemele care tin de latura sociala sau de profesie. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”