Horoscopul saptamanii 17 - 23 august: Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:54

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 17 - 23 august 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Va asteapta o perioada favorabila si asta inseamna ca va reusesc tot felul de proiecte. Fie ca este vorba despre cele legate de casa, de familie sau de o calatorie importanta, totul merge bine. Profitati acum sa puneti in practica cunostintele acumulate in ultima vreme.

TAUR 21.04-21.05: Este momentul oportun pentru a va imbunatati relatiile cu familia. Exista tendinta nativa de a-i conduce pe ceilalti fara sa va pese si de parerea lor.

Mare atentie la posesivitatea excesiva, ca sa nu creati mai multe discutii in contradictoriu. Si asa situatia este destul de tensionata.

GEMENI 22.05-21.06: Parcurgeti o perioada cand cheful de lectura va domina si va face sa va neglijati treburile de rutina. Cu toate acestea vi se impune de cei din jur un ritm mai rapid de viata, care va impinge sa luati si cateva decizii fara a mai medita prea mult la ele.
Mare atentie la discutii cu un nativ din zodia Capricorn.

RAC 22.06-21.07:
Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”