Horoscopul saptamanii: 18-24 aprilie 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:01

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 18 - 24 aprilie 2016.

BERBEC 21.03-20.04: Planetele va creeaza o conjunctura favorabila acumularii energiei necesara punerii in miscare a unor proiecte indraznete. Aveti multa incredere in dumneavoastra si asta va pune in stare sa finalizati multe lucrari lasate in urma sau chiar uitate. Acum este o perioada mareata pentru dumneavoastra!

TAUR 21.04-21.05: Se aduc din nou in discutie multe probleme financiare care tin de mosteniri, impozite, datorii sau bunuri comune. Sunteti gata sa va confruntati cu oricine va ameninta ceea ce detineti.

Va aparati propriile interese, ceea ce inseamna ca puteti deveni un pic cam prea irascibili. Calmati-va, situatia revine curand la normal.

GEMENI 22.05-21.06: Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.