Horoscopul saptamanii: 20-26 iulie 2015! Uite ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:00

Citeste horoscopul saptamanii 20 - 26 iulie 2015!

BERBEC 21.03-20.04: La inceputul saptamânii va concentrati mai mult pe activitatile de acasa si puneti la punct un plan de bataie pentru mai multe proiecte de redecorare, renovare sau reparatii urgente. Pentru a evita discutiile in contradictoriu va trebui sa fiti mai rabdatori cu membrii mai in vârsta ai familiei.

TAUR 21.04-21.05: Ritmul programului dumneavoastra de zi cu zi se va accelera, mai ales din cauza cerintelor cu care va confruntati.

Comunicarea cu cei apropiati va fi destul de buna, insa sunteti prea ambitiosi sa recunoasteti ca ati cam obosit. Multi dintre nativii acestei zodii se apuca acum de studiu si isi pierd din energia pozitiva.

GEMENI 22.05-21.06:
Daca sunteti in cautarea unui loc de munca sau va renegociati salariul, atunci putem spune ca aceste zile sunt perfecte. S-ar putea sa doriti sa faceti o achizitie majora, ceea ce va determina sa fiti mai atenti cu numerarul disponibil.
S-ar putea chiar sa fiti obligati sa curatati, sa reparati sau sa intretineti ceva care necesita mult efort din partea dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”