Horoscopul saptamanii: 21-27 martie 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:46

Citeste horoscopul saptamanii 21-27 martie 2016 si afla ce ti s-a pregatit!

BERBEC 21.03-20.04: Firea dumneavoastra usor razboinica genereaza discutii legate de o proprietate sau de un imprumut. Este bine sa va consumati energia gandindu-va la prieteni sau la activitati legate de arta. Este si acesta un mod de a va ocupa timpul...

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa cateva sfaturi legate de aspectul personal sau de aranjamente prin locuinta. Vreti sa fiti in centrul atentiei si faceti tot posibilul sa iesiti in evidenta.

Zorul cu care vreti sa rezolvati totul va induce o stare de neliniste si va agita. Chiar si unele prietenii vi se par dificile acum. Atentie la izbucniri!

GEMENI 22.05-21.06: Indrazniti sa va indoiti de succes? Veti fi surprinsi de usile care se vor deschide pentru dumneavoastra. Rasplata vine ca urmare a eforturilor facute in ultima vreme si castigul va fi pe masura. Va rasfatati cu o excursie sau va cumparati ceva ce va doreati de mult.


RAC 22.06-21.07:
Parcurgeti o perioada cand va gasiti o mie de motive ca sa calatoriti. Efectiv, aveti chef sa explorati lumea, ajutati fiind de o stare de spirit sprintara. Doriti sa vizitati localitati, muzee, sa mergeti la spectacole sau la teatru si chiar va faceti timp pentru astea.

LEU 22.07-22.08:
Parcurgeti o perioada in care puneti mare pret pe relatiile cu prietenii apropiati.
Comunicarea cu ei va face sa va simtiti mult mai tineri si va stimuleaza. Veti fi concentrati insa si pe stimularea castigurilor, deoarece aveti in gand... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.