Horoscopul saptamanii: 21 – 27 septembrie 2015!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 16:34

Citeste horoscopul pentru ultima saptamana din luna septembrie. Vezi ce surprize ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Fara a depune prea mare efort, faceti progrese. Este ca si cum unui canotor ii sufla vantul din spate. Noile proiecte sunt indeplinite mult mai usor si visele continua sa vina pe banda. Parca si ceilalti va percep mai bine, va ajuta si va inteleg dorintele.

TAUR

Ar fi bine sa invatati sa-i ascultati pe cei care au intr-adevar ceva sa va spuna.

Nu-i mai minimalizati pe toti in acelasi continut si nici nu-i ignorati. Adunati-va toata rabdarea cu care sunteti inzestrati si veti vedea ca va schimba in ochii celorlalti. Trebuie sa cooperati cu ceilalti ca sa puteti sa va descurcati.

GEMENI

Poate va simtiti obositi, descurajati si planurile dumneavoastra nu se rezolva atat de repede, dar nu trebuie sa disperati, acest lucru este temporar si exista intotdeauna o rezolvare a tuturor problemelor.
In weekend va petreceti mai mult timp cu familia si relatia cu apropiatii se imbunatateste simtitor.

RAC

Primiti o veste buna de la un nativ din zodia Pesti. La serviciu va este testata eficienta si poate pentru prima oara va sunt recunoscute calitatile si vi se vor recompensa pe masura. Poate ar fi cazul sa invatati cum sa lucrati pentru a ajunge acolo unde va doriti.


LEU

Se simte nevoia sa va reconstituiti puterea fizica si sa va ingrijiti mai mult starea sanatatii. Aveti grija la ce mancati si cum si cat va odihniti. Poate este nevoie sa va linistiti si sa cautati sa faceti doar ce va place. Poate chiar incepeti o noua poveste de dragoste, nu se stie. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”