Horoscopul saptamanii 25-31 mai. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru ultima saptamana din mai!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:55

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 25 - 31 mai 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul ideal sa va fixati obiectivele pentru perioada imediat urmatoare si sa stabiliti clar ce doriti de la viata. Doar asa va veti putea concentra pe cele mai reale nevoi si sa reveniti cu picioarele pe pamânt. Mare atentie! Fixati-va doar proiecte realiste. Nu mai visati la ceva irealizabil, deocamdata...

TAUR 21.04-21.05: Astrele se pare ca au mesaj clar pentru dumneavoastra: Nu mai jucati in spatele scenei! Sunteti dornici sa vorbiti cu mai toti ce va ies in cale si chiar sa socializati prin mijloacele moderne.

Vi se intâmpla cam rar! Fiti precauti ca dorinta de comunicare sa nu se transforme in nesabuinta.

GEMENI 22.05-21.06: Toata lumea parca vrea sa va intâneasca asa ca veti deborda de fericire si mai ales in compania celor mai buni amici. Prietenii sunt foarte importanti pentru dumneavoastra, nu numai ca surse psihologice, emotionale, ci si ca sprijin mental.

RAC 22.06-21.07:
Weekendul va fi foarte important pentru dumneavoastra, in special pentru a va fauri unele proiecte serioase legate de viata personala. Pentru inceput ar fi de ajuns sa va stabiliti clar directia pe care vreti sa mergeti. Stati un pic si gânditi bine. Sunt oare proiectele dumneavoastra sau sunt influentate de altcineva?

LEU 22.07-22.08: Ambitia dumneavoastra este pusa la grea incercare si in special in aceasta saptamâna gasiti multa...
afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”