Horoscopul saptamanii: 26 octombrie – 1 noiembrie 2015! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:48

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 26 octombrie - 1 noiembrie 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Urmatoarea perioada o veti resimti si o parcurgeti mai greu, mai ales din cauza oboselii. Cu siguranta, pentru a putea face fata, este necesar mai mult somn si timpul liber sa-l petreceti in cel mai placut mod posibil. Daca insa problemele nu va ocolesc, in niciun caz nu va ambalati prea tare.

TAUR 21.04-21.05:
In aceasta saptamana accentul se pune pe indatoriri si responsabilitati.

Obtineti si cele mai bune rezultate daca veti investi intelept. S-ar putea chiar sa lucrati in functie de nevoile si dorintele cuiva apropiat, dar totusi trebuie sa fiti la fel de eficienti si de productivi.

GEMENI 22.05-21.06:
Este randul dumneavoastra sa iesiti din tipare. In aceste zile veti deveni chiar egoisti si va veti iubi mai mult pe dumneavoastra. Singurii de care veti avea mare grija sunt copiii.
Viata de acasa este un pic haotica si trebuie sa puneti lucrurile in ordine. Va veti bucura de spectacole, evenimente sportive, vizite la muzee etc.

RAC 22.06-21.07:
Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”