Horoscopul saptamanii: 27 iulie – 2 august 2015! Afla ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:13

Citeste horoscopul saptamanii 27 iulie – 2 august 2015 si afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC 21.03-20.04: Ideile bune va vin doar atunci când aveti de ales fara sa mai tineti cont de barierele pe care uneori societatea sau cei apropiati le impun. Ar fi bine daca ati avea suficienta rabdare sa spuneti ceea ce gânditi, deoarece este posibil sa fiti intelesi gresit.

TAUR 21.04-21.05: Este momentul sa va expuneti parerile fara menajamente sau fara teama ca veti supara pe cineva caruia nu ii place ce aude de la dumnevoastra.

Planurile de viitor pe care vi le faceti acum au mari sanse de izbânda si se pot realiza in curând. Familia va ajuta si va face viata mai frumoasa.

GEMENI 22.05-21.06: Evenimente de bun augur apar in viata dumneavoastra chiar de la inceputul acestei saptamâni. Este indicata cumpatarea, mai ales ca veti primi niste bani si nu trebuie sa-i imprastiati pe lucruri fara importanta. Norocul se pare ca va iese in cale in weekend, asa ca fiti vigilenti si nu ratati o ocazie ce nu se va repeta curând.


RAC 22.06-21.07: Sunteti usor iritabili si toanele nu va vor lasa in pace. Probabil ca agresivitatea vine de la emotiile puternice pe care le simtiti in ultima vreme. Rezolvarea apare din simplul fapt ca trebuie sa va exprimati sentimentele, mai ales daca vor aduce bucurie in jurul dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”