Horoscopul saptamanii 6-12 mai 2019. O zodie are parte de bani, alta face schimbari majore pe plan profesional

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 20:25

Horoscopul saptamanii 6-12 mai 2019. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana!

Taur

Veniturile tale se rotunjesc in aceasta saptamana. Este rost sa primesti salariul, bonusuri, dinspre locul de munca sau cadouri din partea celor dragi. Cumva se incheie o etapa de castig din munca proprie, bine fiind sa trasezi un plan de cheltuieli sau investitii pe termen lung. Pot aparea cheltuieli legate de o calatorie sau pentru a te implica intr-un curs de formare personala sau profesionala. Dar, partenerul de viata sau colaboratorii pot interveni intr-un fel in planurile tale financiare.

Prudenta, discernamant, rabdare! Relatiile cu anturajul apropiat iti ofera batai de cap in partea a doua a saptamanii, pentru ca multi vor dori sa te provoace la tot soiul de discutii si actiuni mai mult in folosul lor. Cultiva gandirea pozitiva si umorul! Exista riscul sa te afunzi in ganduri nelinistitoare si scenarii neplauzibile. Treburi gospodaresti si discutii cu membrii familiei.

Citeste si: Horoscop dragoste luna MAI 2019. Venus ajunge acasă în Taur! Ce îţi aduce acest tranzit special?

Gemeni

Sunt zile foarte importante in aceasta saptamana pentru tine, intrucat ai sanse deosebite de a schimba multe si marunte in viata ta. In primul rand ar fi bine sa reevaluezi relatiile, situatiile in care esti implicat si nu in ultimul rand sa-ti remodelezi felul de a fi si de a te raporta la ceilalti. In urma analizarii vietii tale de pana acum, constatarile pot fi foarte surprinzatoare.

Dar, lasa emotiile si reprosurile deoparte si traseaza alte planuri de viitor. Revelatiile din aceasta saptamana te vor ajuta sa gasesti solutii viabile si oameni care sa te sprijine in tot ce doresti sa intreprinzi. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Ai nevoie de odihna, liniste, detasare de rutina cotidiana. Posbile cheltuieli majore pe taxe, credite sau achizitii scumpe. Prudenta si discernamant in toate! Persoanele din anturajul apropiat te vor solicita mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: HOROSCOP MAI 2019. Cele mai norocoase zodii in luna mai. Cine va sta cel mai bine cu banii

Rac

Tendinta de a te izola de lume este accentuata in aceste zile. Sunt momente bune pentru a te retrage din forfota cotidiana si a sta de vorba cu tine insuti pe indelete. Chiar daca sanatatea este vulnerabila si este posibil sa ai nevoie de ingrijiri de specialitate, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Foarte multe informatii revelatoare vei primi pe cai mai putin obisnuite.

Noteaza-le intr-un jurnal, deoarece la momentul potrivit iti vor fi de mare folos. Partenerul de viata si colaboratorii iti vor intelege starile si trairile, dar cu greu se vor abtine de la provocari. Fereste-te sa escaladezi discutii si conflicte! In a doua parte a saptamanii te vei simti mult mai bine, dar nu forta nota. Decizii majore, schimbari de anvergura in plan financiar, sectiunea venituri obtinute de la locul de munca.

Leu

Relatiile cu prietenii si proiectele socio-profesionale vor cunoaste schimbari importante si definitive in aceste zile. Probabil din cauza unor aspecte profesionale, de genul finalizarea unor sarcini de lucru, schimbarea conditiilor de munca sau schimbari legislative, vei decide sa te retragi din cadrul unui proiect, finalizand totodata si relatii considerate pana nu demult de bun augur. Este bine sa rezervi momente pentru a te gandi pe indelete la oamenii si faptele din jurul tau. Fii prudent si rabdator! In a doua partea saptamanii iti sunt favorizate odihna si detasarea de cotidian. Planifica o excursie alaturi de cineva drag si de incredere, lectureaza carti deosebite si traseaza planuri noi de viitor. Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa iei in serios semnalele organismului. Spre finele saptamanii te vei simti mult mai bine, stralucind in anturaj.

Citeste si: Unde își găsește fiecare ZODIE sufletul pereche? Vezi ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple

Fecioara

Perioada importanta in plan profesional! Se contureaza un final de etapa in relatiile profesionale, mai ales cu sefii. Pe de alta parte, poate intra in discutie finalizarea unor proiecte, a unor sarcini de lucru sau schimbarea termenilor si conditiilor de desfasurare a unor colaborari de acum incolo. Tensiunile sunt accentuate, fiind dificil sa ajungi la un consens cu ceilalti. Ceva sau cineva din segmentul amoros iti pune bete in roatele ascensiunii tale sociale. Fii foarte prudent, deoarece iti poate fi deteriorata imaginea publica si chiar poti pierde sustinerea unor oameni de vaza. Membrii familiei te pot sprijini in demersurile tale profesionale. Liniste si intelegere gasesti acasa alaturi de cei dragi. Discutii si intalniri cu prietenii! Spre finalul saptamanii, detaseaza-te de forfota cotidiana si stai de vorba pe indesete cu tine insuti.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe ziare.com