Horoscopul saptamanii: 7-13 septembrie 2015

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:29

Vezi ce ti-au rezervat astrele pentru saptamana 7-13 septembrie 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Vesti bune la locul de munca. Ori va imbunatatiti conditiile la cel existent, ori va gasiti unul mai bun. Orice s-ar intampla, se pare ca va place sa munciti, mai ales daca va ignorati macar putin seful. Va place sa fiti lider, asa ca stapaniti-va si nu faceti imprudente prea mari.

TAUR 21.04-21.05: Va intelegeti bine mai ales cu alte semne de Pamant, si asta va confera o mare stabilitate in viata dumneavoastra cotidiana.

Vi se ofera chiar oportunitati nelimitate pentru a va exprima creativitatea si talentele artistice, ceea ce va face sa deveniti curajosi si sa aratati lumii cine sunteti cu adevarat

GEMENI 22.05-21.06:
Viata de acasa se imbunatateste simtitor si chiar s-ar putea sa va mutati intr-o locuinta mult mai mare. Relatiile cu familia devin mai calde si mai generoase, iar cei mai mici membri ai casei se simt rasfatati mai mult ca de obicei.
Nu uitati: ca sa-i faceti pe deplin fericiti trebuie sa aveti acest aplomb pe o durata mai mare de timp...

RAC 22.06-21.07:
Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”