HOROSCOPUL SAPTAMANII: Berbecul este presat de o problema profesionala sau personala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:12

Este o perioada foarte importanta pentru berbec deoarece luna alba si pluton, din Capricorn, va gestioneaza debutul de saptamana si de ce nu chiar toata saptamana in desfasurare. Este o perioada foarte importanta pentru berbec deoarece luna alba si pluton, din Capricorn, va gestioneaza debutul de saptamana si de ce nu chiar toata saptamana in desfasurare.

Acest lucru inseamna ca trebuie sa luati anumite decizii care tin de sfera profesionala si de ce nu si de viata personala, iar pentru acest lucru berbecilor le este recomandat sa apeleze la sfatul unui specialist pentru ca pluton asta si indica. Vrea intotdeauna sa gasiti solutia corecta si pentru asta este bine ca acestia sa discute cu cine. Totul pentru ca berbecii rectioneaza rapid si iau decizii fara sa stea prea mult pe ganduri si ca nu existe regret le este recomandat sa cantareasca mai bine lucrurile inainte.

 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

In materialul video poti continuarea horoscopului saptamana pentru celelalte zodii.

Vezi aici partea a II-a!