HOROSCOPUL saptamanii: Super luna ii va face pe BERBECI mai atenti la detalii, iar Mercur le rascoleste amintirile din trecut - Vezi si celelalte zodii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:30

Combinatia de Super Luna si Mercur retrograd, care va fi pe 26 anunta o saptamana care va fi oarecum agitata s tensionata. Asta inseamna ca la berbeci sunt tot felul de chestiuni legate de detalii, vor fi mult mai atenti: ce, cum vor vorbi, cum vor tranzactiona, cum vor pune problema si mai ales cum vor pune punctul pe "i" atunci cand au de discutat chestiuni importante.

Saptamana vine cu tot felul de aspecte ce tin de decizii importante si atunci berbecii nu rateaza astfel de momente, sunt foarte atenti la ce fac isi urmaresc fiecare miscare. La fel Mercur retograd din data de 26 iunie nu face decat sa rascoleasca amintiri din trecut berbecilor, sa le readuca persoane care le ocupau viata intr-o maniera frumoasa  si placuta.

Vezi in video horoscopul pentru toate zodiile!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”