HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc barbatii din fiecare zodie! Gemenii se folosesc de joc si arta conversatiei, Scorpionii sunt pasionali!

Autor: Daniela Iliuta

HOROSCOP. In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, barbatii au diferite arme de seductie pe care le folosesc ori de cate ori vor sa cucereasca o reprezentanta a sexului frumos.

HOROSCOPUL SEDUCȚIEI
Vrei să ştii care este punctul sensibil al fiecărei zodii şi cum poţi reuşi să ajungi la inima oricui făcând un simplu gest? Iată care este cel mai frumos gest pe care îl poţi face în funcţie de zodia persoanei pe care vrei să o impresionezi! Sa vedem cum putem detecta aceste arme de seductie ale barbatilor in functie de zodia lor si cat de mult se pricep la arta flirtului.

HOROSCOPUL SEDUCȚIEI Berbec
Barbatul berbec se indragosteste de tine la prima vedere si face tot posibilul sa te indragostesti si tu cat mai repede. Nu este cel mai subtil barbat din zodiac pentru ca impulsivitatea ii fura mintile si nu il mai lasa sa isi cantareasca gesturile foarte bine. Are tendinta de a grabi lucrurile pentru ca se arunca cu capul inainte de fiecare data si nu este un barbat rabdator de fel.

Nu se teme de concurenta si este convins ca ii poate invinge pe ceilalti pretendenti ai tai. Este foarte sincer si iti va spune de fiecare data exact ce crede indiferent de situatie. Nu toți partenerii sunt fideli, așa că înainte să intri într-o relație, e bine să cunoști persoana de lângă tine. Iată câteva aspecte legate de înșelatul în cuplu, care diferă de la o zodie la alta.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!