Horoscopul tibetan: Cele 12 cai ale intelepciunii. Afla mesajul pentru fiecare zodie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 20:05

Horoscopul Tibetan se bazeaza pe cele 12 cai ale intelepciunii si se spune ca, potrivit datei de nastere, fiecare om are calea sa, un tel, o sarcina karmica, pe care trebuie sa o duca la indeplinire.

Afla care este mesajul pentru fiecare zodie in parte.

Berbec – Reincarnare

 Berbecul este un dragon-erou ce lupta cu demonii interiori si cu tentatiile exterioare. Fiecare viata a sa este menita sa isi imbunatateasca abilitatile, sa devina o persoana mai buna si sa renunte la ego. Berbecul are energia razboinicului Marte, obisnuieste sa fuga de monotonie.

Mesaj karmic: Traieste in prezent, examineaza-ti trairile interioare, mediteaza, gaseste bucuria de a trai, chiar si atunci cand lucrurile nu sunt roz.

Lasa esecurile in urma si mergi inainte.

Taur – Creatia spiritului

Taurii reprezinta cresterea, intelegerea, intelepciunea. Ei sunt protejati de Venus, zeita iubirii, mama frumusetii si a artelor. Taurul are securitatea nascuta din experientele vietilor anterioare, insa are nevoia de a-si crea spiritul, de a fi in contact cu sinele interior.

Mesaj karmic: Actioneaza, controleaza-ti energia, gaseste-ti insecuritatile interioare si rezolva-le.
Nu iti ascunde fricile in spatele naturii rebele.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.