Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 iun 2018, 11:16

Se spune ca fiecare persoana poarta cu ea un blestem al sortii, care mai devreme sau mai tarziu se rasfrange asupra vietii.

Desi nu este clar de unde provine acest blestem si cu ce scop are loc, el difera de la zodie la zodie si poate fi interpretat in mai multe moduri. Afla ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal in parte!

Berbec

Nu se poate sa existe o persoana mai hotarata ca nativul Berbec. Atunci cand isi pune ceva in gand, actioneaza si indeplineste.

Dincolo de ambitia sa, el poarta cu sine o suferinta enorma, aceea de a nu fi apreciat la adevarata valoare. Blestemul sau este sa fie mereu inconjurat de oameni ipocriti, care il invidiaza si care ii doresc raul.

Taur

Este impulsiv si dificil, dar e bine sa il ai prin preajma la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoana sufletista, care stie sa fie alaturi cuiva atunci cand are nevoie.

El este legat de un blestem, acela ca, uneori, poate fi atat de bun, incat sa ajunga sa regrete acest lucru.

Gemeni

Puternic, rational si comunicativ, nativul Gemeni intra in legatura cu foarte multe persoane si reuseste sa isi faca prieteni. Totusi, el nu este o fire statornica, motiv pentru care este nevoit sa poarte cu sine singuratatea. Este blestemat sa fie intotdeauna singur si sa isi caute sufletul pereche.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.