Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 2 august 2022. „Veștile sunt surprinzător de plăcute mai ales in plan sentimental” Iată ce ne rezerva astrele astăzi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2022, 10:59

Astrologul Mădălina Manole a prezentat cele mai noi previziuni pentru zodii astăzi la Dimineața cu noi! Ce ne rezervă astrele pentru acest început de săptămână!

A doua zi a săptămânii a început în platoul Dimineața cu noi, într-o atmosfera pozitivă, iar cei patru matinali Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și Patrizia Paglieri au pregătit telespectatorilor momente inedite, distracție, invitați de seama în platou. Astrologul Mădălina Manole a adus cele mai noi previziuni despre zodii.

Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 2 august 2022

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, cei patru matinali au așteptat cu nerăbdare să afle ce anume le rezervă astrele pentru acest început de săptămâna. Că în fiecare dimineață, Viviana Sposub a întrebat-o pe astrologul Mădălina Manole dacă aspectele astrale pentru astăzi sunt favorabile. Iată ce anume ne așteaptă din punct de vedere astrologic astăzi:

„Veștile sunt surprinzător de plăcute mai ales în plan sentimental! Bine ar fi să nu facem cheltuieli prea mari, că alea nu sunt niciodată plăcute, cel puțin nu până în toamna! Contextul astrologic de astăzi

poate veni cu surprize în relațiile sentimentale cu evenimente neprevăzute și atracții bruște! Pe de altă parte este în continuare recomandat să fim cumpătați în modul în care ne administrăm veniturile mai ales că putem avea parte de unele situații care să aducă cheltuieli neprevăzute!”,
a spus astrologul Mădălina Manole.

Citeste si: Horoscop chinezesc marți, 2 august 2022: Zodiile care primesc șansa unui nou început. Lor li se așterne calea spre FERICIRE

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec

Poți profită de contextul astrologic al zilei pentru a alungă monotonia instalată în viață de cuplu și îți poți surprinde partenerul în mod plăcut! Cei singuri au toate șansele să trăiască o dragoste la prima vedere!

Taur

Nu este deloc exclus că azi să ai parte de vești care să te ia prin surprindere! În unele cazuri poate fi vorba chiar de o declarație de dragoste din partea unei persoane total neașteptate! Dacă ești singur șansele de a fi atras de cineva sunt destul de mari!

Gemeni

Ai toate premisele create de astre să primești o suma de bani, un cadou sau un avantaj material la care nu te-ai fi așteptat! Pe de altă parte, poți fi luat pe nepregătite și de unele cheltuieli neprevăzute!

Rac

O persoană din anturaj s-ar putea să te surprindă cu o declarație de dragoste sau o relație platonică se poate transformă într-un mod neașteptat într-o poveste de iubire! Poți primi o propunere de alăturare într-un nou proiect!

Leu

Cineva din trecut te poate caută! Dacă este vorba despre o persoană de care ai fot atrasă însă nu ai avut o relație, atunci ar trebui să te bucuri! Însă dacă este vorba despre un fost partener toxic, atunci ar trebui să mergi mai departe!

Fecioară

O deplasare pe care o faci zilele acestea îți poate scoate în cale o persoană care să te atragă și cu care să rezonezi la nivel de principii! Unii nativi se pot bucură de avantaje materiale neașteptate în cadrul unui proiect în care sunt

sau au fost implicați!

Balantă

S-ar putea să primești niște propuneri profesionale de asociere interesante și total neașteptate! Pe de altă parte, ești mult mai deschis la gândul de a renunța la libertatea ta pentru a începe o relație sentimentală!

Scorpion

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă să faci lucrurile diferit în cuplu și să încerci să îți surprinzi partenerul prin gesturi la care acesta nu se așteaptă! Dacă ești singur ai toate șansele să întâlnești o persoană care să te atragă!

Săgetător

S-ar putea să ai parte de unele evenimente neprevăzute care au legătură cu locul de muncă, cu o asociere sau cu o investiție făcută! Chiar dacă sunt șanse să închei un proiect te vei bucură de avantaje materiale de pe urmă acestuia.

Capricorn

Configurația astrologică a zilei îți poate aduce unele răsturnări de situație în cuplu, însă se vor dovedi de bun augur și vor reuși să alunge monotonia instalată! În cazul celor singuri, o dragoste la prima vedere poate lua naștere zilele acestea!

Vărsător

Nu este exclus să ai parte de schimbări neașteptate la locul de muncă, poate o schimbare de sarcini sau de program! Pe de altă parte poți fi surprins de sprijinul necondiționat al familiei într-o chestiune care vizează locuința!

Pești

Astăzi de poate lua valul și poți face dezvăluiri care să-i surprindă pe cei din jur sau poate fi vorba despre o declarație de dragoste neașteptată! De asemenea poate îți recunoști sentimentele față de o persoană care te atrage!

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 2 august 2022. Sfatul zilei: împacă-te cu tine însuți! Zodia care are o zi excelentă! Pentru cine sunt cele 3 ceasuri rele

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.