Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 22 iunie 2022. „Sunt aspecte financiare bune pentru toate zodiile” Iată ce ne rezervă astrele pentru astăzi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iun 2022, 14:50

Astrologul Mădălina Manole a adus și astăzi cele mai noi previziuni pentru zodii, la Dimineața cu noi!

Astăzi in platoul emisiunii Dimineata cu noi, in cadrul rubricii Horoscop, invitata Vivianei Sposub, astrologul Mădălina Manole, a prezentat cele mai noi previziuni pentru toate cele 12 zodii.

Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 22 iunie 2022. „Sunt aspecte financiare bune pentru toate zodiile”

Ca în fiecare zi, la Dimineața cu noi, în cadrul rubricii Horoscop, Viviana Sposub a fost curioasă să afle ce îi rezervă astrele.

După ce ieri și-a sărbătorit ziua de naștere, Viviana și-a dorit să descopere ce anume o așteaptă astăzi din punct de vedere astrologic.

„Astăzi sunt aspecte financiare pentru că Venus și Pluto sunt într-un aspect bun! Pentru toate zodiile! Intensitate în iubire și bani! Astăzi s-ar putea să ne manifestăm sentimentele cu multă intensitate, emoție și pasiune și nu este exclus să activăm și latura geloasă și posesivă în relații!”, a

spus Mădălina Manole.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

Ești energic, dornic de experiențe provocatoare și de afirmare! Trăiești la intensitate maximă această zi, mai ales din punct de vedere sentimental! Totodată și financiar poți culege roadele muncii tale!

Taur

Azi vei da dovadă de o mare putere interioară și de o profunzime aparte în gândire! Mix care te va ajută să faci față tuturor provocărilor care îți ies în cale! Ești

mai agitat și te poți suprasolicită mai ușor!

Gemeni

Dacă ai o relație profită de această zi pentru a-ți trăi iubirea departe de ochii curioșilor! Însă dacă eșți singur fugi de partenerii disponibili emoțional și dedică-ți timpul ție! Relaxează-te și fă ceea ce îți place!

Rac

Nu sunt excluse atracțiile care pot lua naștere față de persoane din anturaj sau pe care le cunoști la un eveniment sau la o ieșire în oraș! În cuplu în schimb, va fi vorba despre o puternică reconectare la partener și de multă

pasiune!

Citeste si: La mulți ani, Viviana Sposub! „O vârstă la care ma simt cu adevărat femeie” Iată ce surpriză de proporții i-au pregătit iubitul ei, George Burcea și sora sa, Bianca, în platoul emisiunii Dimineața cu noi

Leu

Te poți bucură de aprecieri din partea superiorilor sau de beneficii de imagine! Pot veni șanse de afirmare, un succes profesional, așa că nu te ascunde în spatele cortinei!

Fecioară

Va fi o plăcere pentru ține să-ți susții punctul de vedere în fața altora mai ales că îi poți convinge ușor să fie de acord cu viziunile tale! Ai grijă doar să nu îi manipulezi inconștient!

Balantă

Dacă relația cu partenerul de viață a cam scârțâit în ultima vreme, ziua de astăzi este perfectă pentru împăcare și reconectare! Fii pregătit să faci unele compromisuri și fii mai atent la nevoile celuilalt!

Scorpion

Ești eficient în desfășurarea activităților zilnice și vei face în așa fel încât seară să o dedici partenerului! Astrele favorizează o împăcare și prevăd trăiri intense în cuplu! Din punct de vedere profesional pot aduce o negociere avantajoasă!

Săgetător

Contextul zilei îți înlesnește un câștig financiar! Un avantaj profesional însă poate fi vorba și de curajul cu care îți expui talentele și creativitatea! Flirtezi cu dezinvoltură dar ai grijă să nu fii interpretat greșit de un coleg!

Capricorn

Ai nevoie să te simți iubit, apreciat și dorit, iar contextul zilei îți oferă toate ingredientele pentru a-ți manifestă sentimentele și trăirile interioare! Dacă ești singur nu stă în casă! Poți întâlni o persoană care să te atragă!

Vărsător

S-ar putea să faci niște drumuri astăzi cel mai probabil pentru cei dragi sau pentru a rezolva niște situații ce țin de locuința! Este posibil să te confrunți cu unele stări emoționale mai apăsătoare! Nu le reprima ci vorbește despre ele!

Pești

Azi nu întrece nimeni la capitolul comunicare! Îi convingi ușor pe cei din jur de ideile tale, atragi de partea ta pe cine ai nevoie, însă ai grijă să nu te impui mai mult decât este cazul!

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 22 iunie 2022: Zodiile care nu au niciun motiv să se teamă! Miercuri  vor avea lumea la picioare