Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 23 iunie 2022. „Avem vești bune și astăzi!” Iată ce se va întâmpla odată cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2022, 15:21

Astrologul Mădălina Manole a prezentat Horoscopul zilei, la Dimineața cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Astrologul Mădălina Manole a adus și astăzi cele mai noi previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii, la Dimineața cu noi!

Astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, în cadrul rubricii Horoscop, astrologul Mădălina Manole, a adus cele mai proaspete previziuni pentru toate cele 12 zodii. Viviana Sposub a vrut să fie prima care află ce ne așteaptă astăzi din punct de vedere astrologic, mai ales că se apropie și finalul de săptămâna cu pași repezi. 

Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 23 iunie 2022. „Avem vești bune și astăzi!”

Că în fiecare zi la Dimineața cu noi, astrologul Mădălina Manole a prezentat în cadrul rubricii Horoscop, principalele sfaturi ale zilei din punct de vedere astrologic. Iată ce anume îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în parte.

„Avem vești bune și astăzi! Venus, planetă iubirii, intră azi în zodia Gemeni! Și va stă aici până pe 18 iulie, astfel se deschide o perioadă în care vom ști să ne facem plăcuți în dialog, ne împrietenim mai ușor cu persoane noi, iar în dragoste simțim nevoia unei conexiuni mentale cu partenerul!”, a

spus astrologul Mădălina Manole.

Berbec

Ești curios, vorbăreț, te implici în fel și fel de discuții și afli informații care îți vor fi de ajutor! Folosește-te de abilitățile de comunicare din dotare pentru că poți face niște negocieri avantajoase!

Taur

Venus îți activează sectorul financiar așa că te poți aștepta la șanse de creștere a veniturilor! Nu ezită să-ți renegociezi salariul, un comision, sau să cauți soluții pentru a-ți eficientiza muncă!

Gemeni

Ești în centrul atenției și nu doar astăzi, ci și în perioada următoare! Venus intră în zodia ta și îți aduce un plus de farmec, mai multă încredere în ține și chiar dorința de a recurge la o schimbare de look!

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 23 iunie 2022: Zodiile sortite să-și găsească jumătatea

Rac

Ai nevoie de mai multă liniște și ar trebui să le spui celor jur că a venit momentul să te pui pe primul loc! Preocupă-te de ține și de ceea ce îți dorești și încearcă să gestionezi cât mai bine stresul profesional!

Leu

S-ar putea să primești o invitație de nerefuzat de la un prieten și să decizi să ieși din casă! În ciuda faptului că a-i fi preferat odihnă! Vei vedea că nu-ți va părea rău! Profesional poți avea succes cu un proiect în care ești implicat!

Fecioară

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Venus va activă sectorul carierei tale și îți va aduce șanse de creștere profesională, ocazie de afirmare și atingerea unor obiective! Te poți bucură de beneficii de imagine în perioada următoare!

Balantă

Tranzitul venusian pe ține te face mai dornic de cunoaștere, de explorare, de redescoperire a propriei persoane! S-ar putea să ai parte de experiențe în urmă cărora să evoluezi pe o cale nouă! În prima parte a zilei fă tot posibilul să

eviți conflictele cu cei din jur!

Scorpion

Chiar dacă lucrurile nu îți ies după bunul tău plac încearcă să nu te lași prea mult afectat! Poți pierde energie încă de la primele ore ale dimineții, nu insistă acolo unde rezultatele s-au dovedit deja că nu merită!

Săgetător

Venus îți va tranzita sectorul relațiilor în perioada următoare și vei observă o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață! Încearcă să fii mai atent la dorințele acestuia și veți ajunge ușor la un numitor comun!

Capricorn

Te poți bucură de unele beneficii la locul de muncă! Vei fi mai eficient, vei munci cu mai mult spor și plăcere și vei primi aprecieri din partea tuturor!

Vărsător

Contextul astrologic te susține să-ți exprimi creativitatea și talentele! Venus îți deschide apetitul pentru distracții, flirturi și aventuri! Chiar dacă ai o relație vei vedea că această se revigorează!

Pești

S-ar putea să faci niște investiții pentru casă astăzi, însă nu te aruncă la sume prea mari! Ai susținerea lui Venus să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să ți-i aproprii mai mult pe cei dragi!

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 23 iunie 2022. Sfatul zilei: nu amâna lucrurile cu adevărat importante. Fecioarele vor pune punct unor conflicte mai vechi