Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 11 aprilie 2022. "Începem săptămâna în forță" Previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Autor: Daniela Iliuta

Viviana Sposub a prezentat la Dimineata cu noi previziunile astrale pentru astazi

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a prezentat astăzi, 11 aprilie 2022, la Dimineața cu noi, cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Matinalii de la Dimineața cu noi, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început o nouă săptămâna în forță, cu voie bună, energie pozitivă și multă distracție în platou.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 11 aprilie 2022

Astăzi la Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie realizate de astrologul Alexandra David.

Iată ce îi așteaptă la început de săptămâna pe nativii fiecărei zodii:

Berbec

Este o zi provocatoare deoarece există o opoziție între ceea ce faci și ceea ce simți, așa că evita să iei decizii importante, în special în ceea ce privește relația de cuplu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

O zi în care sunt posibile tensiuni între carieră și familie, sau mai bine spus între timpul pe care îl acorzi familiei și cel pe care îl acorzi carierei tale!

Gemeni

Astăzi este o zi perfectă pentru călătorii și pentru tot ceea ce ține de vânzări și cumpărări! Punctul tău forțe este să alegi cu ușurință cuvintele în orice circumstanță!

Rac

O zi favorabilă din punct de vedere financiar și profesional! Profită de ea pentru a lucra la obiectivele tale!

Leu

Ziua de astăzi te aduce în prim plan! Strălucești cu ușurință și ieși în evidență așa că te poți face remarcat în orice situație!

Fecioară

Ești mult mai introvertit, mai mult tu cu gândurile tale! Este o zi cu puternic potențial de transformare psihică în care e posibil să simți destul de multă presiune din acest punct de vedere!

Balantă

Ești foarte activ social! Socializarea și comunicarea sunt atât de importante pentru ține și sunt foarte bine aspectate!

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 11 aprilie 2022. Sfatul zilei: lasă trecutul în urmă. Leii au parte de un început de săptămână dificil

Scorpion

Este o zi foarte bună pe plan profesional! Eforturile tale dau roade și acțiunile tale sunt încununate de succes!

Săgetător

O zi perfectă pentru a te ocupă de acte și documente! Aspectele sunt favorabile și pe plan romantic!

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru relația cu băncile și instituțiile financiare! Dacă vrei să împrumuți bani sau să închizi o colaborare care are valențe financiare, atunci ia decizia cu încredere pentru că astăzi ești favorizat!

Vărsător

Astrele îți surad din punct de vedere relațional! Petrece timp cu partenerul sau partenra de cuplu pentru că relațiile sunt favorizate! Însă ai grijă ce promiți pentru că dacă nu ești consecvent vor apărea probleme!

Pești

Începi săptămâna de lucru foarte bine acorat în rutină zilnică! Ai multe lucruri de făcut și ai o zi plină la locul de muncă!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022. "Trebuie să avem grijă cu tensiunile" Iată principalele previziuni pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!