Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 18 mai 2022 "Vești bune astăzi" Iată principalele previziuni de la astrologul Alexandra David!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2022, 12:45

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineata cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a prezentat astăzi cele mai noi previziuni astrale pentru cele 12 zodii! Iată ce ne-au pregătit astrele!

Ca în fiecare zi, de luni până vineri, matinalii de la Dimineața cu noi, Bursucu, Viviana, George și Patrizia, au pregătit și astăzi multe momente de senzație în platou, dar și reportaje inedite, cele mai noi informații despre vedetele autohtone și internaționale, invitați de seama și multe surprize pentru telespectatori. Chef Patrizia Paglieri a prezentat și astăzi o rețeta delicioasă, iar Viviana a adus cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 18 mai 2022

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat cele mai recente previziuni pentru cele 12 zodii, transmise de astrologul Alexandra David. Iată cele mai bune sfaturi pentru ziua de 18 mai 2022:

Berbec

O zi bună pentru a te ocupă de tot ceea ce ține de acte și birocrație! Dacă nu ai astfel de preocupări poți foarte bine să te relaxezi și să te ocupi de hobby-urile pe care

le ai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușește Viviana Sposub să nu se îngrașe: "Nu țin regim. O viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine!"

Taur

Este o zi activă în care ești că un vulcan! Există riscul de a reacționa impulsiv!

Gemeni

Sunt posibile schimbări și decizii radicale în ceea ce privește parteneriatele importante din viață ta! Vei simți nevoia de a face schimbări!

Rac

O zi aglomerată la locul de muncă! Ești prins în tot felul de sarcini mărunte care îți ocupă mult timp și îți iau din energie! Dar este o zi productivă!

Leu

Ai aspecte bune pentru activități ce țin de copii și de creativitate! În continuare se păstrează aspectele favorabile din punct de vedere romantic!

Fecioară

Este bine să treci în revista evenimente din trecut! S-ar putea să apară diverse teme pe care le credeai încheiate!

Balantă

Ai aspecte bune din punct de vedere social! Te exprimi cu ușurință și eșți înțeles de către ceilalți!

Scorpion

Este bine să lucrezi pentru a-ți crește și dezvoltă talentele și abilitățile pe care le ai!

Săgetător

Ziua de astăzi este benefică pentru călătorii, studii și pentru a învață lucruri noi! Starea de spirit este foarte bună!

Capricorn

Fii atent la gândurile ce-ți trec prin minte, pentru că e foarte posibil să ai conștientizări importante! Este o zi bună pentru relaxare!

Vărsător

Astăzi îți faci planuri de viitor și ești mult mai optimist! De asemenea este o zi perfectă pentru proiecte de grup!

Pești

Ești mai solicitat la locul de muncă, însă este o zi productivă și plină de spor, în care ai aspecte bune pe plan profesional!

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 18 mai 2022. Sfatul zilei: fiți atenți! Fecioarele au noroc la bani, Vărsătorii primesc o veste proastă

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!