Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2022, 12:36

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, joi, 31 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a prezentat astăzi, 31 martie 2022, la Dimineața cu noi, cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Astăzi în cadrul emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a adus cele mai proaspete previziuni astrale. Ca în fiecare zi, Viviana vine cu cele mai bune sfaturi transmise de astrologul Alexandra David pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 31 martie 2022

Matinalii de la Dimineața cu noi au dat și astăzi startul distracției și au adus telespectatorilor cele mai noi subiecte din presă, în cadrul rubricii de revista a presei, cele mai recente informații despre vreme, noi rețete culinare de mâncăruri delicioase, dar

și cele mai noi previziuni astrale la rubrica horoscop. Iată ce ne așteaptă astăzi din punct de vedere astral:

Berbec

Astăzi atenția este sută la sută pe ține și pe ceea ce ai de făcut! Energia ta, entuziasmul și optimismul sunt în creștere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Mintea ta este foarte activă și împrăștiată în mai multe direcții! Relaxează-te și încearcă să nu iei decizii majore pentru că nu ai încă toate datele!

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Schimbare drastică a vremii” Temperaturi în scădere și ploi în majoritatea regiunilor

Gemeni

Eșți în centrul atenției, în grupurile din care faci parte! Ai chef de vorba, de socializare, ai chef să ieși în lume! E bine să recurgi la aceste lucruri pentru că s-ar putea să dai de oportunități interesante!

Rac

Astăzi este forfota și agitație mare la locul de muncă, dar îți place pentru că ai energie din plin! Eșți entuziast și plin de inițiativa!

Leu

Eșți mai inspirat decât oricând, iar informațiile care vin spre ține, lucrurile pe care le vei află sau le vei învață îți vor fi de folos pe termen lung! Este o zi benefică și pentru călătorii în afară țării!

Fecioară

Astăzi este bine să te ocupi de relația de cuplu! Eșți mai vulnerabil din punct de vedere emoțional, așa că este bine să nu pui la suflet și să nu iei prea în serios lucrurile care te deranjează!

Balantă

Este o zi benefică pentru a petrece timp cu cei dragi! O zi în care relațiile sunt armonioase!

Scorpion

Astăzi este momentul oportun pentru a te ocupă de treburile zilnice pe care le amani de mult timp! S-ar putea să fie o zi mai aglomerată la birou, însă ai energie și spor în toate!

Săgetător

Ai o stare de spirit excelență, chef de joacă și bună dispoziție! Petrece aceasta zi făcând lucruri care te entuziasmează și care îți dau o stare de bucurie!

Capricorn

Relațiile familiare sunt bine aspectate, așa că este o zi benefică pentru a petrece cu familia în confortul locuinței! Dacă jocul nu-ți permite să faci acest lucru, atunci asigura-te că după ce îți îndeplinești îndatoririle te retragi acasă în liniște pentru a te relaxa alături de cei dragi!

Vărsător

Astăzi este o zi favorabilă pentru relaționare și socializare! Este posibil să fii mai aglomerat în timpul zilei și încerci să te împărți în mai multe lucruri în același timp! Însă ai destulă energie în a face față cu brio la orice provocare!

Pești

Ai multă energie și resurse! Aspectele sunt favorabile și pe plan financiar! Deci orice ține de cumpărături, vânzări, negocieri este bine aspectat și favorizat!

Citeste si: Dimineața cu noi, 30 martie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David: Zi cu multe idei sclipitoare si voie buna

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.