Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 iulie 2022. „Mercur, planeta comunicării intră azi in zodia Rac” Iată care sunt principalele previziuni pentru fiecare zodie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2022, 14:49

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat previziunile astrale pentru toate cele 12 zodii. Iată ce ne așteaptă!

O nouă zi a început în platoul emisiunii Dimineața cu noi, iar cei patru matinali, Bursucu, George, Viviana și Patrizia au pregătit multe momente de pomină în platou. Ca în fiecare zi, la rubrica Horoscop, Viviana a adus cele mai noi informații despre zodii, transmise de astrologul Mădălina Manole.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 iulie 2022. „Mercur, planetă comunicării intră azi în zodia Rac”

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a fost cea care a prezentat previziunile astrale transmise de astrologul Mădălina Manole. Frumoasa prezentatoare TV le-a spus colegilor ei, Bursucu și George că veștile pentru astăzi sunt foarte bune, deoarece Mercur, planetă comunicării a intrat în zodia Rac și aduce beneficii.

„Dragii mei, surpriză! Astăzi eu aduc toate veștile, mai ales că astăzi sunt vești bune! Se întâmplă și un fenomen astrologic interesant! Așa că fiți pe faza! Mercur, planetă comunicării intră azi în zodia Rac, așa că modul de

acțiune se schimbă radical! Devenim mai empatici, mai emotivi, iar rațiunea se îmbină cu emoția în luarea deciziilor!”
, a spus Viviana Sposub.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec

Mercur te susține să te apropii de cei dragi și vei observă că ai mai multă răbdare în dialogul cu părinții! Totodată se deschide o perioadă bună pentru a rezolva chestiuni administrative ce țin de casă și pe care le-ai tot amânat!

Taur

Comunicarea va fi un real atu în perioada următoare! Captezi ușor informația din jurul tău, poți face negocieri bune și poți lua decizi pe care până acum doar le-ai analizat!

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău va traversa sectorul banilor din astrogramă, prin urmare îți va aduce idei financiare și negocieri avantajoase! Ai toate șansele să-ți crești veniturile în perioada care urmează!

Rac

Îl vei găzdui pe Mercur până pe 19 iulie, așa că te vei bucură de susținere în toate procesele ce presupun comunicare și gândire! Îți vei pune ordine în gânduri, și vei avea curaj să iei niște decizii importante!

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 5 iulie 2022. Sfatul zilei: atenție la crizele de gelozie. Taurii vor face o alegere legată de carieră

Leu

Perioada următoare vine cu multe gânduri și frământări! Poți face un bilanț al unor situații și le poți încheia! Este important să-ți asculți vocea interioară și să apelezi la intuiție atunci când iei decizii!

Fecioară

Pentru ține se deschide o perioadă în care poți să devii mai sociabil! Poți cunoaște persoane noi, care să te inspire și să te îndrume în proiectele tale și poți lega noi relații de prietenie!

Balantă

Intri într-o etapă în care poți să-ți analizezi direcția profesională, poți să iei decizii legate de carieră ta și îți poți construi noi strategii de afirmare! Posibil că dialogurile cu superiorii să fie mai tensionate!

Scorpion

Pentru ține se deschide o perioadă în care poți călători mai mult! Poți fi mai dornic să înveți lucruri noi, să explorezi și să-ți satisfaci unele curiozități! Dacă ai de rezolvat situații birocratice o poți face cu mai multă ușurință!

Săgetător

În perioada ce vine ai toate șansele să-ți organizezi situația financiară! Se întrevăd discuții despre bugetul în cuplu, despre cheltuieli comune sau despre investiții pe care vrei să le faci cu terțe persoane!

Capricorn

Mercur te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață! Este un tranzit care aduce împăcări, o mai bună înțelegere cu cei din jur, dar și șansă de a negocia niște contracte profesionale.

Vărsător

Interesul tău în perioada următoare este să-ți eficientizezi activitățile la locul de muncă și în acest sens vei descoperi soluții comune! Și ai susținerea astrelor să-ți reorganizezi stilul de viață!

Pești

Pentru ține se deschide o etapă foarte bună în plan sentimental! Comunicarea cu persoană iubita și cu copii va fi mult înlesnită de Mercur! În plus vei fi mai creativ, iar latura sensibilă va fi mai pronunțată!

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 4-10 iulie 2022: Zodiile pentru care visurile devin realitate

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.