Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 7 iulie 2022! „Avem noroc în dragoste” Iată principalele previziuni astrale pentru astăzi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 iul 2022, 14:49

Viviana Sposub a prezentat astăzi cele mai proaspete informații despre zodii! Iată ce ne-au rezervat astrele! Care vor fi cele mai norocoase zodii!

Astăzi la Dimineața cu noi, cei patru matinali, Bursuc, Viviana, George și Patrizia au pregătit o ediție de senzație, cu multe momente de poimina în platou, invitați de seama, distracție, muzică de calitate, reportaje inedite, dar și cele mai noi informații despre starea vremii, horoscop și din domeniul sănătății.

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 7 iulie 2022! „Avem noroc în dragoste”

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Frumoasă prezentatoare a subliniat că aspectele pentru astăzi sunt favorabile mai ales pe plan sentimental.

„Avem noroc în dragoste! Și asta ne bucură! Contextul astrologic al zilei ne induce ideea de echilibru în relații, nevoia de a ierta și a face pace acolo unde au existat tensiuni! Cu un minim efort și o minimă atitudine înțelegătoare putem evita conflictele!”, a

spus Viviana Sposub.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec

Oricât ai încerca să te menții pe poziții și să pari dur, un dialog cu partenerul de viață te poate înduioșa imediat! Dacă ați fost certați azi va puteți împacă!

Taur

Te simți revigorat astăzi, iar dacă ai avut o problema de sănătate sau o indisponibilitate de a face o anumită activitate îți vei recăpăta energia! La locul de muncă nu te teme

să-ți iei pauze mai dese dacă simți nevoia.

Gemeni

Te bucuri de viziuni mărețe legate de viitor și deși te temi că vor fi doar iluzii, află că ceea ce gândești acum și planurile pe care ți le faci vor avea șanse să dea roade!

Rac

Te poți ocupă cu mai multă tragere de inima de niște situații legate de locuința, de la curățenie și până la plata unor facturi! Unii nativi vor răspunde prompt la nevoile părinților.

Leu

Niște aspecte profesionale tensionate posibil chiar legate de un contract pot fi discutate în termeni mai buni și se poate ajunge la o înțelegere de moment!

Fecioară

Veștile legate de salarizare sau de plata unor activități realizate nu vor fi deloc pe placul tău! Încearcă să faci economii!

Balantă

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de stare de bine, energie, de îngăduință și de mai mult optimism! Ai nevoie de liniște și echilibru pentru a funcționa la capacități optime!

Scorpion

Astăzi vei simți o reală îmbunătățire a stării de spirit dar și a stării generale de sănătate! Îți recâștigi speranța și poftă de viață și te dedici cu mai mult spor unor activități planificate!

Săgetător

Te bucuri de înțelegere și sprijin din partea prietenilor! Un dialog purtat astăzi îți poate aduce multe răspunsuri sau sfaturi bune de viitor!

Capricorn

Dacă aștepți un răspuns de la o instituție publică, financiară poate, pentru accesarea unui credit astăzi ai șanse mari să primești aprobarea!

Vărsător

Ai nevoie de confirmări, de validări ale credințelor și convingerilor tale! Nu te teme să cauți răspunsuri și să obții explicații din mai multe direcții!

Pești

O situație financiară se tot amână și asta îți provoacă disconfort major! Posibil că o aprobare a unui credit să întârzie, sau să nu poți returna o datorie la dată promisă.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, olimpică la limba română. Cu ce medie a terminat, de fapt, liceul prezentatoarea matinalului Dimineața cu noi

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 5 iulie 2022. „Mercur, planeta comunicării intră azi in zodia Rac” Iată care sunt principalele previziuni pentru fiecare zodie!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.