Horoscopul zilei de 14 februarie 2024: Tragediile în dragoste urmăresc acești trei nativi de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 feb 2024, 09:30

3 zodii ce vor suferi din dragoste de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie 2024. Află cum o să fiți influențați de astre în această zi!

Toate zodiile au parte de experiențe diferite, majoritatea fiind plăcut surprinse de parteneri, însă Berbecii, Racii și Vărsătorii suferă în urma unor despărțiri dureroase. Scorpionii pe de altă parte, se vor bucura nespus de surpriza vieții lor atunci când partenerul le va adresa întrebarea de mult așteptată, conform horoscopului pentru 14 februarie 2024.  Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Berbecii au parte de probleme în dragoste

Pentru persoanele născute sub semnul Berbecului, acest an nu este prosper când vine vorba de viața amoroasă. Valentine’s Day nu va surprinde într-o situație tocmai favorabilă, deoarece tocmai ce v-ați despărțit de persoana iubită. Stresul și emoțiile negative cauzate de această decizie pripită vă împiedică din a vă duce la capăt toate planurile și dorințele planificate pentru această săptămână.

Taurii se află în al nouălea cer

Astăzi v-ați trezit cu chef de viață, poate pentru că ați realizat cât de norocoși sunteți să aveți parte de un partener atât de minunat. Începeți ziua într-un punct bun, pregătindu-le o surpriză ce îi va bucura enorm, însă trebuie să aveți grijă să păstrați această energie indiferent de zi sau sărbătoare. Arătați-le mai des cât de mult înseamnă cu adevărat pentru voi și demonstrați-le că sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Nemulțumirea este constantă în viața Gemenilor

Gemenii nu se bucură de nimic extravagant în această zi, însă se vor aventura alături de partenerul de viață în mici activități ce le vor stimula interesul și adrenalina. Chiar dacă nu ați reușit să ajungeți într-o vacanță nici anul acesta de Valentine’s Day, nu vă descurajați, orice timp petrecut alături de persoana potrivită va părea ca un vis devenit realitate.

Concentrați-va pe persoana de lângă voi, nu pe ceea ce ar fi putut fi în jur.

Citește și: Zodiile care se vor căsători în 2024

Suferința îi bântuie pe Raci

Nefericirea se ține lanț de nativii Rac, aceștia fiind supuși unei alte despărțiri neprevăzute ce le afectează starea de spirit și încrederea în sine.

Nu este prima dată când trebuie să treacă prin asta în ultimul timp, iar aceste momente îi descurajează atunci când vine vorba de posibilitatea unor viitoare relații de succes. Chiar dacă și în acest an sunteți singuri de Valentine’s Day, nu trebuie să vă considerați doar pe voi vinovați, într-o relație este nevoie de două persoane care să își dea interesul.

Leii au parte de surprize plăcute, conform horoscopului pentru 14 februarie 2024

Valentine’s Day nu este pentru voi, însă partenerul de viață dorește să vă schimbe părerea în această zi de 14 februarie. Deși riscă foarte mult să răbufniți, sufletul vostru pereche dorește să vă aducă într-un punct favorabil și să vă răsfețe cu ajutorul unei aventuri în aer liber. Un city-break într-un oraș montan este fix ceea ce aveți nevoie după tot efortul depus la locul de muncă, iar partenerul dumneavoastră vă știe mai bine decât oricine.

Fecioarele au parte de prieteni minunați

Locul de muncă nu vă oferă destulă energie sau satisfacție pe parcursul acestei zile, iar lipsa interesul din partea partenerului nu ajută deloc situația în care vă aflați. Deși ați prefera să petreceți timp alături de persoana iubită, aceasta nu își dorește același lucru. Nu vă temeți însă deoarece nu veți rămâne singuri de Valentine’s Day, prietenii voștri mereu se gândesc la binele dumneavoastră așa că v-au pregătit surpriza cea mai potrivită pentru voi.

Balanțele sunt parteneri de invidiat

Balanțele sunt puse pe șotii în această zi, fiind gata să le ofere partenerilor cea mai frumoasă surpriză de care sunt capabili. Chiar dacă această lună nu a fost spornică din punct de vedere financiar, reușiți mereu să alocați fonduri acolo unde este necesar, adică pentru fericirea persoanei iubite. Aceste gesturi vă fac să ieșiți în evidență, nu numai ca persoană, dar și ca un partener de cuplu ideal, stârnind invidia multor persoane din jur care nu au acces la acea parte a inimii voastre.

O cerere în căsătorie îi așteaptă pe Scorpioni

Ziua perfectă nu exista…decât daca ești Scorpion. Această zi de 14 februarie este ideală pentru această zodie să își atingă toate țelurile vieții și nu numai. Toți cei din jur vă tratează diferit astăzi, pregătindu-vă emoțional pentru marea finală a serii, atunci când partenerul de viață vă va cere în căsătorie. Fie că sunteți cea ce primește inelul sau cel ce îl oferă, Valentine’s Day este ziua perfectă pentru voi, ziua în care nimic nu mai contează decât să fiți unul lângă celălalt.

Săgetătorii depun eforturi să-și mulțumească sufletul pereche

Pe parcursul întregii zile vă veți petrece timpul adâncit în gânduri legate de întâlnirea pe care o aveți planificată la finalul zilei. Ținuta vă dă dureri de cap, deoarece nu vă stă în fire să vă îmbrăcați într-un mod elegant, astăzi trebuie să depuneți eforturi pentru a vă mulțumi partenerul/a de viață și a vă asigura că o să vă integrați în imaginea restaurantului la care veți lua o cină romantică.

Un admirator secret le dă lumea peste cap Capricornilor

O surpriză neașteptată vă dă viața peste cap, deoarece lipsa unui partener v-a stresat în ultima perioadă, mai ales când vă purtau gândurile asupra zilei de astăzi, însă un admirator secret vă aduce zâmbetul pe buze.
Deși nu știți cine este această persoană, nu trebuie să vă stresați cu acest gând, doar bucurați-vă de ceea ați primit și lăsați deslușitul misterelor pe altă zi.

Viața amoroasă le dă dureri de cap Vărsătorilor

Încă o zi cu ghinion se strecoară în cele multe de care au avut parte acești nativi în ultima perioadă a vieții lor. Deși erați conștienți de problemele ce se aflau între voi și partener, nu ați crezut vreodată că se va ajunge la o despărțire, mai ales într-o zi atât de importantă pentru cuplurile din toată lumea. Deși cel mai probabil veți petrece această zi plângând, nu uitați că nu sunteți singuri, chemați un prieten de încredere să vă fie alături pentru a putea evita orice posibile gânduri negre.

Peștii își vor petrece ziua alături de sufletul lor pereche

Nativii zodiei Pești se scufundă în muncă, ignorând complet sărbătoarea îndrăgostiților de pretutindeni. Munca a fost întotdeauna partenerul vostru ideal iar asta v-a adus multe probleme atunci când venea vorba de relațiile amoroase. Totuși anul acesta aveți noroc de un partener care să vă înțeleagă dorința de succes și să împartă această gândire cu voi. Sunteți făcuți unul pentru celălalt și nu aveți nevoie de o cină siropoasă la un restaurant scump, tot ce aveți nevoie este prezența celuilalt și un film bun.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?